sommar
Foto: Ove Jansson

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

marstakalaset_artikel

Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om.

Väder: Nu ser det äntligen ut att bli varmare, temperaturen idag kring 12 grader, resten av veckan omkring 15 grader.

Kollektivtrafik: En nedriven kontaktledning i Älvsjö kan orsakar störningar i kollektivtrafiken mellan Märsta-Södertälje.

Trafik: Normal framkomlighet i trafiken

 

colorama_april2
sommar_centrum
sigtunavatten_standard
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
ica_valsta_choklad
marstakalas_helsida
defacto_helsida
happyhomes_2019
sommar

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

arlanda_golf_juli2_outsider
connys
sportfiske_sommar
nrh
colorama_april
defacto_outsider