defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

marstakalaset_artikel

Polis: En person misstänks för olovlig körning och drograttfylleri efter att ha stoppats på Arlandaleden sent under onsdagskvällen. Personen släpptes efter kroppsbesiktningen.

Väder: Fortsatt varmt och torrt, ca 20 grader idag. Det finns risk för gräs- och skogsbränder.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna, risk för lite köer vid avfarten till Märsta efter ett stillastående fordon.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

happyhomes_2019

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

sommar
sigtunavatten_standard

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

kontor_thaifong
ica_valsta_choklad
sommar_centrum
marstakalas_helsida
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

defacto_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

arlanda_golf_juli
nrh
colorama_april
sportfiske_sommar
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
connys