arlandagolf_pan_aug
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

marstakalaset_artikel

Polis: En stökig passagerare fick kliva av ett plan på Arlanda under kvällen. Det är oklart vad som har hänt men både skyddsvakter och polis kallades till planet för att reda ut situationen. Passageraren fick plocka ut sitt bagage och därefter hävdes omhändertagandet, mannen är inte misstänkt för brott.

Trafik: Det är lugnt på vägarna denna långfredag. Även skärtorsdagstrafiken har gått lugnt till förbi kommunens vägar.

Väder: Stor risk för gräsbrand i hela länet, det kommer vara fortsatt varmt hela helgen med temperaturer strax under 20 grader.

Kollektivtrafik: Det kan vara störningar i kollektivtrafiken på grund av olika spårarbeten kring Solna/Stockholm.

sommar_centrum

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

sommar
arlanda_golf_juli

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

sigtunavatten_standard
kontor_thaifong
marstakalas_helsida
ica_valsta_choklad
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

colorama_april2
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_2019
nrh
sportfiske_sommar
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
connys