arlandagk_panorama
Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_tvaar

Polis: Det var en lugn kväll och natt i kommunen. På Arlanda anmäldes ett brukande av falsk urkund sedan en person försökt resa på någon annans pass. Kl. 01.30 i Märsta upprättades en anmälan om narkotikabrott sedan polis kontrollerat ett antal ungdomar i Märsta dal, en av dessa misstänks för narkotikabrott för eget bruk.

Väder: Busväder ute med blåst och ca 8 mm regn som faller fram till kl. 17. Det kan även komma inslag av snöblandat.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

Trafik: Lugnt på vägarna i kommunen.

connys

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

defacto_helsida
banner_trerosor
happyhomes_2019
sangensemble

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

sigtunavatten_standard

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

arlandagolf

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

icavalsta_semlor
Kuppen i Arlandastad

Fem häktade efter kuppen

Nyheter Fem personer begärdes häktade på sannolika skäl misstänka för grov stöld på måndagen efter fredagen kupp i Arlandastad.

ridskola_2019_helsida
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet