arlandagk_panorama

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_tvaar

Polis: Inga speciella händelser att rapportera om, det har varit en hel del kontroller men inget som renderat i brottsmisstanke.

Trafik: Risk för halka på vägarna i kommunen men normal framkomlighet.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL

Väder: Ett snöfall drar in över kommunen, snöfallet övergår i regn efter lunch.

 

banner_trerosor
sigtunavatten_standard
arlandagolf

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

connys
karby_varme1
sangensemble
defacto_helsida

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

happyhomes_2019

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

ridskola_2019_helsida

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

karby2
sh_oppet
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider