defacto_pan

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_tvaar

Polis: Det var relativt lugnt i kommunen under kväll och natt. Enstaka utryckningar från polisen, renderade i anmälan om ringa narkotikabrott.

Väder: Kyligt med 8-9 minusgrader, under dagen enstaka minusgrad och en solig dag.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna och inga incidenter som påverkar trafiken denna morgon.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL

happyhomes_2019
ridskola_2019_helsida
sangensemble

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

connys
defacto_helsida
icavalsta_semlor
arlandagolf

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

karby_varme1

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

sigtunavatten_standard

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet
karby2