defacto_pan
Foto: Mattias Nordahl/Insändarbild

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_tvaar

Polis: En relativt lugn kväll och natt. Det rapporteras om ett inbrott i En lägenhet i Valsta under kvällen, ett inbrottslarm gick även på Arlanda men det visade sig vara falsklarm enligt Polisen.

Trafik: En trafikolycka har inträffat på E4S vid Eurostop vilket kan orsaka störningar både på väg 263 och E4:an mot Stockholm.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL

Väder: Kyligt med ca 6-7 minusgrader under morgonen.

connys

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

arlandagolf
icavalsta_semlor
sangensemble
happyhomes_2019

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

banner_trerosor

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

defacto_helsida

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

ridskola_2019_helsida
Kuppen i Arlandastad

Fem häktade efter kuppen

Nyheter Fem personer begärdes häktade på sannolika skäl misstänka för grov stöld på måndagen efter fredagen kupp i Arlandastad.

sigtunavatten_standard
sh_oppet
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider