sportfiske_jubileum
Foto: Insändarbild

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

rosta_sigtuna2

Polis: En anmälan om misshandel upprättades efter bråk i Valsta Centrum vid 18.40-tiden, polis kunde inte åka dit men tog upp på annat sätt. En kvinna körde rattfull på Arlandaleden vid 20.30-tiden och hon har delgivits misstanke om brott efter provtagning på stationen. Ytterligare en misshandel inträffade vid 2.30-tiden på natten vid Märsta station.

Väder: Molnigt och mellan 2-4 grader idag.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

v_eu_helsida
rosta_sigtuna2

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

nationaldag_helsida
mp_eu
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

nationaldag_helsida
varfest_helsida
bonava_maj_helsida
happyhomes_2019
eu_sap
ridskola2019_outsider
moderaterna_maj_outsider
fme_outsider
nrh
defacto_outsider
oppning_outsider
sh_oppet
rosta_sigtuna
sh_bovard_out
v_eu
mp_eu_outsider
nationaldag_out
connys
sap_outsider_eu
bonava_maj_outsider
colorama_april