arlandagk_panorama
Foto: Insändarbild

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_tvaar

Polis: En anmälan om misshandel upprättades efter bråk i Valsta Centrum vid 18.40-tiden, polis kunde inte åka dit men tog upp på annat sätt. En kvinna körde rattfull på Arlandaleden vid 20.30-tiden och hon har delgivits misstanke om brott efter provtagning på stationen. Ytterligare en misshandel inträffade vid 2.30-tiden på natten vid Märsta station.

Väder: Molnigt och mellan 2-4 grader idag.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL

defacto_helsida
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

karby_varme1
arlandagolf
connys
ridskola_2019_helsida

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

banner_trerosor

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

sangensemble

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

sh_oppet
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
karby2