arlandagk_panorama
Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_tvaar

Polis: En person rapporteras för olovlig körning på Arlandaleden under natten efter att ha kört en avställd bil. Vid 4.15 har det också upprättats en anmälan om brukande av falsk urkund på Arlanda. Polisen hade inga mer uppgifter om det senare just nu.

Väder: Kyligt med 8-9 minusgrader, under dagen ca -1. Helgen blir mildare med uppemot +9 på söndagen.

Kollektivtrafik: Spårfelet som påverkade Märsta-Väsbysträckan är nu åtgärdad.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen

sangensemble
arlandagolf
banner_trerosor

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

icavalsta_semlor
defacto_helsida
connys
sigtunavatten_standard

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

ridskola_2019_helsida

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

karby_varme1

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

extravaganza_outsider
karby2
ridskola2019_outsider
sh_oppet