defacto_pan

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

marstakalaset_artikel

Polis fick åka till en adress i Märsta efter att det uppstått dispyt i samband med en trafikincident vid 20-tiden. Två fordonsförare hamnade i bråk efter att de var nära att krocka. Den andre föraren blev då arg och åkte efter anmälaren, när de stannade uttalande han hot samt sparkade och slog på hans bil innan han åkte därifrån. Polis var hemma hos bilägaren som ni misstänks för skadegörelse och olaga hot.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen. Risk för halka speciellt på det mindre vägnätet.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

Väder: Nu blir det mildare i helgen med 3-4 grader varje dag.

 

happyhomes_2019
sommar

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

sommar_centrum
kontor_thaifong
defacto_helsida
ica_valsta_choklad
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

arlanda_golf_juli
marstakalas_helsida
colorama_april2
colorama_april
defacto_outsider
connys
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh