arlandagk_panorama

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

sportlov_centrum

Polis fick åka till en adress i Märsta efter att det uppstått dispyt i samband med en trafikincident vid 20-tiden. Två fordonsförare hamnade i bråk efter att de var nära att krocka. Den andre föraren blev då arg och åkte efter anmälaren, när de stannade uttalande han hot samt sparkade och slog på hans bil innan han åkte därifrån. Polis var hemma hos bilägaren som ni misstänks för skadegörelse och olaga hot.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen. Risk för halka speciellt på det mindre vägnätet.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

Väder: Nu blir det mildare i helgen med 3-4 grader varje dag.

 

EXTRA

Beslut: Kommunen kan vräka nyanlända

Nyheter Kammarrätten ger Lidingö rätt om att de får vräka nyanlända efter två år, det öppnar upp även för Sigtuna kommun som haft ett antal uppmärksammade fall det senaste året.

arlandagolf
ridskola_2019_helsida

Flest städare och busschaufförer bor i kommunen

Nyheter Fackförbundet LO har tagit fram en rapport som visar vilka yrkesgrupper det finns mest av i en kommun: - Stockholms län är ett väldigt delat län. Människor med vårdbiträdelöner har inte råd att bo i kommuner som Danderyd. Det finns en tydlig koppling att kommuner med många högavlönade har få hyresrätter, säger Marika Lindgren Åsbrink, författare av rapporten hos LO.

connys
icavalsta_semlor
sportlov2019
sangensemble

Läsare: Rökare ta hand om ert skräp

Nyheter En läsare kontaktade märsta.nu med bild från Märsta station där det ligger massor med fimpar: - Till alla rökare: städa upp er egen skit ni slänger runt omkring er.

sigtunavatten_standard
banner_trerosor
tonårsmordet

Familjen anmälde försvinnandet till polisen: Hände inget på tio dagar

Nyheter Tonåringen som mördades gick till skolan som vanligt 4:e februari men kom aldrig hem berättar en familjemedlem för SVT Veckans brott.

defacto_helsida

Märstabo lurade CSN

Notiser En man som under åren 2013-14 bodde i Märsta lyckades få ut 260 000 kronor i studiemedel trots att han inte studerade.

tonårsmordet

Kommunen avser se över rutiner

Nyheter Mordet i Märsta hanterades i SVT Veckans brott under måndagen och det nya som framkom var att kommunen kommer att se över om man kunde gjort något annorlunda.

extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider