defacto_pan

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

marstakalaset_artikel

Polis: En brand i en lägenhet på Lyckostigen bröt ut under morgonen som brandkår fick hantera. Enligt Polisen var det någon form av plast som smält på spisen och orsakat rökutvecklingen. Det finns ingen misstanke om brott och ingen var heller i behov av sjukvård. Sent på söndagskvällen larmades polis till Sätunavägen efter ett inbrott i ett garage.

Väder: Riktigt kyligt med minus 13 grader denna morgon, som varmast 6-7 minusgrader strax efter lunch. Sen kryper det ner igen mot 10 framåt kvällen.

Kollektivtrafik: Pga signalfel i Huddinge drabbas Märsta-Södertäljelinjen av förseningar och SL uppger att det kan bli trångt ombord på tågen.

Trafik: En trafikolycka vid Rotebro på E4S orsakar köer som startar vid Glädjens TPL. I övrigt normal framkomlighet men risk för halka.

defacto_helsida
arlanda_golf_juli

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

sigtunavatten_standard
kontor_thaifong
sommar
colorama_april2
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

ica_valsta_choklad
sommar_centrum
marstakalas_helsida
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
defacto_outsider
sportfiske_sommar
nrh