arlandagk_panorama

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_pask

Polis: En brand i en lägenhet på Lyckostigen bröt ut under morgonen som brandkår fick hantera. Enligt Polisen var det någon form av plast som smält på spisen och orsakat rökutvecklingen. Det finns ingen misstanke om brott och ingen var heller i behov av sjukvård. Sent på söndagskvällen larmades polis till Sätunavägen efter ett inbrott i ett garage.

Väder: Riktigt kyligt med minus 13 grader denna morgon, som varmast 6-7 minusgrader strax efter lunch. Sen kryper det ner igen mot 10 framåt kvällen.

Kollektivtrafik: Pga signalfel i Huddinge drabbas Märsta-Södertäljelinjen av förseningar och SL uppger att det kan bli trångt ombord på tågen.

Trafik: En trafikolycka vid Rotebro på E4S orsakar köer som startar vid Glädjens TPL. I övrigt normal framkomlighet men risk för halka.

centrum_pask_helsida

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

fme_helsida
bonava_helsida

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

colorama_april2
logistik_utbildning

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

ica_pask
happyhomes_2019

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

fme_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet
sigtunavatten_outsider
valsta_utveckling_2
defacto_outsider
colorama_april
bonava_outsider