arlandagk_panorama

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_tvaar

Polis: Ett inbrott anmäldes i butik i Märsta och en förare misstänks för flera brott efter att ha stoppats på E4:an vid Rosersberg. Föraren är misstänkt för rattfylleri, natkotikabrott för eget bruk och grov olovlig körning.

Väder: En kort stund under dagen kryper temperaturen upp mot noll, annars är det 3-4 grader hela morgonen, dagen och kvällen.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen men risk för lokal ishalka enligt Trafikverket.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

happyhomes_2019
icavalsta_semlor
connys
ridskola_2019_helsida
karby_varme1
sangensemble

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

defacto_helsida
banner_trerosor
arlandagolf

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

sh_oppet
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
karby2