defacto_pan

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_tvaar

Polis: Anmälan om arbetsplatsolycka upprättades efter att en tekniker fastnat med benet i en maskin på Hangar 2 på Arlanda, teknikern fick föras till sjukhus med befarat benbrott. Vid 23-tiden var det en kvinna som försökte sa sig in ett cykelförråd, polis var snabbt på plats och anmälan om narkotikabrott upprättades.

Trafik: Normal framkomlighet men risk för halka på vägarna i kommunen.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

Väder: -3 grader hela dagen.

Uppdaterad kl. 8.20

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

icavalsta_semlor
arlandagolf
karby_varme1
sangensemble
connys
sigtunavatten_standard

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

ridskola_2019_helsida
banner_trerosor
happyhomes_2019

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

sh_oppet
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
karby2