centrum_tvaar

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_tvaar

Polis: Det var en lugn kväll och natt i kommunen enligt Polisen, någon enstaka olovlig körning rapporterades kring Arlanda.

Väder: Omkring nollgradigt eller enstaka plusgrad hela dagen.

Trafik: Halkvarning utfärdat på samtliga stora vägar i kommunen, inga incidenter att rapportera om men kör försiktigt då det kan vara moddigt.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

sigtunavatten_standard
icavalsta_semlor
karby_varme1
arlandagolf
banner_trerosor
happyhomes_2019

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

connys
ridskola_2019_helsida
defacto_helsida

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

sh_oppet
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
karby2