centrum_tvaar

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_tvaar

Polis: Det var en lugn kväll och natt ute i kommunen, Arlanda hade enstaka fall av rattfylleri och olaga hot som polis hanterade.

Väder: Snöovädret som väntades in över länet har inte drabbat kommunen så hårt, men under dagen ska det snöa ca 7-8mm med start ca klockan 10.

Trafik: Risk för halka i hela länet meddelar Trafikverket.

Kollektivtrafik: Inga större störningar

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

ridskola_2019_helsida
sangensemble
defacto_helsida
connys
banner_trerosor
sigtunavatten_standard

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

karby_varme1
icavalsta_semlor
arlandagolf

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

extravaganza_outsider
sh_oppet
ridskola2019_outsider
karby2