centrum_tvaar
Foto: Insändarbild

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_tvaar

Polis: En trafikkontroll genomfördes vid en terminal på Arlanda mellan under sen kväll, en person rapporterades för olovlig körning sedan denne kört ett fordon utan rätt behörighet.

Trafik: Risk för halka och besvärligt väglag i samband med underkylt regn som fallit under natten.

Väder: +2 grader och molnigt, det kommer även falla regn under förmiddag/lunch.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

sigtunavatten_standard
karby_varme1
banner_trerosor
arlandagolf
icavalsta_semlor
happyhomes_2019

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

connys
defacto_helsida
ridskola_2019_helsida

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

sh_oppet
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider
karby2