marsta_centrum_blackweekend
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

oppethus_agy

Polis: Det brann i en lägenhet på Västra bangatan under kvällen som en stor insats hanterade. Polisen meddelar att det brann i badrummet och att en anmäla  om allmänfarlig vårdslöshet upprättats, det är oklart vad som brunnit. Vid 5-tiden körde en bil av E4S vid Märsta, en anmälan om vårdslöshet i trafik upprättades.

Väder: 8 grader och regn på ca 6 mm att vänta.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL

oppethus_agy
happy_homes_juli
EXTRA

Varnar för farlig lek på skolgård

Nyheter Sigtuna Märsta Gymnastikklubb varnar sina medlemmar för en ny lek som förekommit på skolgårdar. Bland annat ska det ha resulterat i att en flicka fick åka ambulans till sjukhus.

defacto_host2018
sportfiskebanner2
budget2019

Mer till skolor och äldreomsorgen

Politik Den borgerliga alliansen har lagt fram ett budgetförslag som ska gå igenom Kommunstyrelsen. I den ingår satsningar på förskola, skola, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg.

EXTRA

Kameraövervakning införs i Valsta

Nyheter Valsta får kameraövervakning meddelar lokalpolisområdeschef Emil Andersson: - Irriterat bland de kriminella eftersom vi valt att övervaka deras bästa plats, skriver han på Twitter.

Barnahus för brottsutsatta barn invigt

Nyheter Barn som blir utsatta för brott i bland annat Sigtuna kommun hänvisas till Barnahus Stockholm Nord som ligger i Sollentuna: - Ett sammanslaget Barnahus innebär fler ärenden under samma tak, berättar Anna-Karin Åberg, t f chef för individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun.

connys
nrh_lania
skridskoskola
outsider
objekt3
sbrf_sep
objekt4
komvuxq3_4
colorama_vinter
sportfiske_banner
objekt2