marsta_centrum_blackweekend

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

oppethus_agy

Polis: Det var stökigt i Valsta under söndagskvällen, vakter i centrum fick sin bilruta krossad, en ruta till lokaler på Bragegatan krossades och en person som klev av bussen blev rånad. Mer info om händelserna kommer upp inom kort…

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

Väder: Omkring 10 grader och mest moln under dagen.

 

sportfiskebanner2
oppethus_agy
EXTRA

Varnar för farlig lek på skolgård

Nyheter Sigtuna Märsta Gymnastikklubb varnar sina medlemmar för en ny lek som förekommit på skolgårdar. Bland annat ska det ha resulterat i att en flicka fick åka ambulans till sjukhus.

happy_homes_juli
defacto_host2018
budget2019

Mer till skolor och äldreomsorgen

Politik Den borgerliga alliansen har lagt fram ett budgetförslag som ska gå igenom Kommunstyrelsen. I den ingår satsningar på förskola, skola, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg.

EXTRA

Kameraövervakning införs i Valsta

Nyheter Valsta får kameraövervakning meddelar lokalpolisområdeschef Emil Andersson: - Irriterat bland de kriminella eftersom vi valt att övervaka deras bästa plats, skriver han på Twitter.

Barnahus för brottsutsatta barn invigt

Nyheter Barn som blir utsatta för brott i bland annat Sigtuna kommun hänvisas till Barnahus Stockholm Nord som ligger i Sollentuna: - Ett sammanslaget Barnahus innebär fler ärenden under samma tak, berättar Anna-Karin Åberg, t f chef för individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun.

outsider
komvuxq3_4
objekt2
sportfiske_banner
sbrf_sep
colorama_vinter
objekt3
connys
objekt4
skridskoskola
nrh_lania