luciakroning_sh

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

oppethus_agy

Polis: Det brann i en återvinningsstation på Midgårdsvägen vid 20-tiden under lördagskvällen som hanterades av brandkår. I övrigt var det en lugn kväll och natt.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

Väder: 4 grader nu på morgonen men ca 12 senare under dagen.

defacto_host2018
oppethus_agy
EXTRA

Varnar för farlig lek på skolgård

Nyheter Sigtuna Märsta Gymnastikklubb varnar sina medlemmar för en ny lek som förekommit på skolgårdar. Bland annat ska det ha resulterat i att en flicka fick åka ambulans till sjukhus.

happy_homes_juli
sportfiskebanner2
budget2019

Mer till skolor och äldreomsorgen

Politik Den borgerliga alliansen har lagt fram ett budgetförslag som ska gå igenom Kommunstyrelsen. I den ingår satsningar på förskola, skola, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg.

EXTRA

Kameraövervakning införs i Valsta

Nyheter Valsta får kameraövervakning meddelar lokalpolisområdeschef Emil Andersson: - Irriterat bland de kriminella eftersom vi valt att övervaka deras bästa plats, skriver han på Twitter.

Barnahus för brottsutsatta barn invigt

Nyheter Barn som blir utsatta för brott i bland annat Sigtuna kommun hänvisas till Barnahus Stockholm Nord som ligger i Sollentuna: - Ett sammanslaget Barnahus innebär fler ärenden under samma tak, berättar Anna-Karin Åberg, t f chef för individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun.

sbrf_sep
objekt3
nrh_lania
skridskoskola
sportfiske_banner
connys
outsider
colorama_vinter
komvuxq3_4
objekt2
objekt4