arlandagk_panorama

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_pask

Polis: Trafikolyckor på E4 S och N under morgonen som hanteras av polis och räddningstjänst.

Väder: 18 grader och soligt.

Trafik: Problemen på E4:an beräknas kvarstår fram till 8-tiden. Det går att ta sig igenom olyckorna då det finns körfält öppna men räkna med att det tar tid enligt Trafikverket.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

colorama_april2

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

logistik_utbildning
ica_pask

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

bonava_helsida
centrum_pask_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

fme_helsida

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

defacto_helsida
ridskola2019_outsider
sigtunavatten_outsider
valsta_utveckling_2
fme_outsider
defacto_outsider
bonava_outsider
colorama_april
sh_oppet