marsta_centrum_blackweekend

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

oppethus_agy

Polis: Trafikolyckor på E4 S och N under morgonen som hanteras av polis och räddningstjänst.

Väder: 18 grader och soligt.

Trafik: Problemen på E4:an beräknas kvarstår fram till 8-tiden. Det går att ta sig igenom olyckorna då det finns körfält öppna men räkna med att det tar tid enligt Trafikverket.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

sportfiskebanner2
oppethus_agy
EXTRA

Varnar för farlig lek på skolgård

Nyheter Sigtuna Märsta Gymnastikklubb varnar sina medlemmar för en ny lek som förekommit på skolgårdar. Bland annat ska det ha resulterat i att en flicka fick åka ambulans till sjukhus.

happy_homes_juli
defacto_host2018
budget2019

Mer till skolor och äldreomsorgen

Politik Den borgerliga alliansen har lagt fram ett budgetförslag som ska gå igenom Kommunstyrelsen. I den ingår satsningar på förskola, skola, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg.

EXTRA

Kameraövervakning införs i Valsta

Nyheter Valsta får kameraövervakning meddelar lokalpolisområdeschef Emil Andersson: - Irriterat bland de kriminella eftersom vi valt att övervaka deras bästa plats, skriver han på Twitter.

Barnahus för brottsutsatta barn invigt

Nyheter Barn som blir utsatta för brott i bland annat Sigtuna kommun hänvisas till Barnahus Stockholm Nord som ligger i Sollentuna: - Ett sammanslaget Barnahus innebär fler ärenden under samma tak, berättar Anna-Karin Åberg, t f chef för individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun.

objekt3
outsider
nrh_lania
sbrf_sep
skridskoskola
connys
objekt4
colorama_vinter
komvuxq3_4
sportfiske_banner
objekt2