defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

Polis: Det var en relativt lugn kväll och natt, några berusade personer omhändertogs meddelar Polisen. Vid 22.40 anmäldes skadegörelse då en fordonsägare upptäkt att däcken skurits sönder på bilen. Polisen åkte runt för att de om det fanns fler liknande fall i Valsta centrum.

Väder: Det har regnat en del under natten och det ska fortsätta droppa lite under förmiddagen fram till 13-tiden. Temperaturen ca 17 grader, föst framåt torsdag ska det blir varmare igen med över 20 grader.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen

Uppdaterad 11.04

hostfest_centrum

Risk- och räddning flyttas från Rosersberg

Nyheter Sigtuna kommun som driver Risk- och räddningsprogrammet i Rosersberg avser flytta verksamheten till Märsta: - Att kommunen ser över sin lokalförsörjning är naturligt, det gör utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen kontinuerligt för att effektivt nyttja de lokaler vi har för att värna skattebetalarnas pengar, säger Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden.

defacto_host2018

Kommuninvånarna tycker till

Nyheter Under hösten kommer 2200 slumpvis utvalda kommuninvånare att få en enkät hemskickad med frågor om vad man tycker om kommunen: - För att vi ska kunna göra ständiga förbättringar behöver vi veta vad våra invånare tycker, säger Helen Kavanagh Berglund, biträdande kommundirektör.

valet2018

Klart: Alliansgruppens vision för mandatperioden

Politik Det är nu klart med kommunledning för kommande mandatperioden. Enda ändringen som sker är att Anna Malm Kelfve (M) tar över som ordförande i Individ- och familjeomsorgsnämnden efter Karolina Windefalk (MP).

Hemtjänstpersonal oroas över ändrade arbetstider

Nyheter Hemtjänsten avser förändra personalens arbetstider vilket är oroande enligt en anställd som märsta.nu varit i kontakt med: - Helt plötsligt ska man kunna arbeta både dag och kväll oavsett vilket schema man har sen tidigare, berättar den anställde.

HSB Arlanda övergår till Norra Stor-Stockholm

Bostad HSB Arlanda går ihop med HSB Norra Stor-Stockholm: - Genom att två regionala HSB-föreningar blir en får vi bättre ekonomiska och personalmässiga resurser, säger Bo Albrektsson, tidigare ordförande för HSB Arlanda.

objekt3
sigtunavatten_standard
outsider
sportfiske_banner
connys
objekt2
objekt4
nrh
sbrf_sep
komvuxq3_4