moderaterna_feb
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu varje dag!

Polis: En person greps i samband med biljakten genom Valsta under natten. I övrigt har Polisen också omhändertagit en 16-åring på Märsta station som var påverkad av narkotika, denne kördes till Maria ungdom och misstänks för ringa narkotikabrott.

Trafik: Inga störningar i trafiken just nu men håll koll i realtid via trafiken.nu

Väder: Ytterligare en fin dag, omkring 24 grader och halvklart.

Kollektivtrafik: Inga störningar

Potthålen ska lagas

Nyheter Potthålen som dykt upp i vägbanor runt om i kommunen ska nu lagas: - Så mycket skador som det blivit nu brukar det normalt inte bli, säger Ulf Sävström, produktionschef på Stadsbyggnadskontoret.

pedagog2018
foretagarlunch
februari
forskontor

Så mycket återvinner vi

Nyheter Plast och metall ökar medan papper minskar bland det vi återvinner. Sigtuna Vatten och Renhållning ska tillsammans med Förpacknings och tidningsinsamlingen, FTI, se över hur fler invånare ska återvinna.

Hassan ska vara med under hela rättegången

Nyheter Märstabon Hassan Zubier som skadades för livet i terrorattacken i Åbo i somras kommer att vara med i samband med rättegången mot attentatsmannen: - Jag kommer att vara med under hela rättegången för att visa att vi aldrig ger oss. Vi kan vara stukade och skadade, men vi ger oss aldrig, säger Hassan Zubier till SVT Stockholm.

aretsforetag

Så många rattsurfare har åtalats

Nyheter Fem personer i Norrort som Sigtuna kommun tillhör har åtalats enligt den nya lag som trädde i kraft med förbud om att hålla i en telefon i handen när man kör bil.

nfc_vinter
objekt2
objekt3
standard_start
standard_ridskola
sigtunavatten_standard
vuxentutbildning
sangensemble
Festspecialisten – Standard
standard
veterankraft_standard
matcher_skanela
Norra Redovisningshuset
objekt4
outsider_defacto