arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

sportlov_centrum

Polis: Det var en lugn kväll och natt i kommunen.

Väder: 29 grader och soligt. Prognosen från SMHI visar att det kommer vara en bra bit över 26 grader de kommande fem dagarna.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen.

Kollektivtrafik: Stationerna City och Odenplan är fortsatt stängda. Det innebär att man får kliva av i närliggande stationer och ta tunnelbana till centrala Stockholm. I övrigt inga större störningar meddelar SL.

korpen_jan-feb
defacto_helsida
EXTRA

Beslut: Kommunen kan vräka nyanlända

Nyheter Kammarrätten ger Lidingö rätt om att de får vräka nyanlända efter två år, det öppnar upp även för Sigtuna kommun som haft ett antal uppmärksammade fall det senaste året.

icavalsta_semlor
sangensemble

Flest städare och busschaufförer bor i kommunen

Nyheter Fackförbundet LO har tagit fram en rapport som visar vilka yrkesgrupper det finns mest av i en kommun: - Stockholms län är ett väldigt delat län. Människor med vårdbiträdelöner har inte råd att bo i kommuner som Danderyd. Det finns en tydlig koppling att kommuner med många högavlönade har få hyresrätter, säger Marika Lindgren Åsbrink, författare av rapporten hos LO.

arlandagolf
sigtunavatten_standard
banner_trerosor
ridskola_2019_helsida

Läsare: Rökare ta hand om ert skräp

Nyheter En läsare kontaktade märsta.nu med bild från Märsta station där det ligger massor med fimpar: - Till alla rökare: städa upp er egen skit ni slänger runt omkring er.

happyhomes_2019
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider
nrh