luciakroning_sh
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

oppethus_agy

Polis: Det var en lugn kväll och natt i kommunen.

Väder: 29 grader och soligt. Prognosen från SMHI visar att det kommer vara en bra bit över 26 grader de kommande fem dagarna.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen.

Kollektivtrafik: Stationerna City och Odenplan är fortsatt stängda. Det innebär att man får kliva av i närliggande stationer och ta tunnelbana till centrala Stockholm. I övrigt inga större störningar meddelar SL.

budget2019

Mer till skolor och äldreomsorgen

Politik Den borgerliga alliansen har lagt fram ett budgetförslag som ska gå igenom Kommunstyrelsen. I den ingår satsningar på förskola, skola, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg.

sportfiskebanner2
happy_homes_juli
EXTRA

Kameraövervakning införs i Valsta

Nyheter Valsta får kameraövervakning meddelar lokalpolisområdeschef Emil Andersson: - Irriterat bland de kriminella eftersom vi valt att övervaka deras bästa plats, skriver han på Twitter.

defacto_host2018
oppethus_agy

Barnahus för brottsutsatta barn invigt

Nyheter Barn som blir utsatta för brott i bland annat Sigtuna kommun hänvisas till Barnahus Stockholm Nord som ligger i Sollentuna: - Ett sammanslaget Barnahus innebär fler ärenden under samma tak, berättar Anna-Karin Åberg, t f chef för individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun.

objekt3
komvuxq3_4
skridskoskola
objekt2
sportfiske_banner
objekt4
colorama_vinter
nrh_sigtuna
connys
outsider
sbrf_sep