februari
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu varje dag

Polis: Polis upprättade en anmälan om misshandel efter ett bråk i en lägenhet på Ekilla gårdsväg. Den misshandlade fick uppsöka sjukhus för kontroll och en person greps.

Trafik: Inga incidenter på vägarna i kommunen

Väder: En fin dag med ca 24 grader varmt men mest molnigt, i morgon söndag blir det 26 grader och växlande molnighet.

Kollektivtrafik: Inga störningar

Potthålen ska lagas

Nyheter Potthålen som dykt upp i vägbanor runt om i kommunen ska nu lagas: - Så mycket skador som det blivit nu brukar det normalt inte bli, säger Ulf Sävström, produktionschef på Stadsbyggnadskontoret.

pedagog2018
forskontor
aretsforetag
foretagarlunch

Så mycket återvinner vi

Nyheter Plast och metall ökar medan papper minskar bland det vi återvinner. Sigtuna Vatten och Renhållning ska tillsammans med Förpacknings och tidningsinsamlingen, FTI, se över hur fler invånare ska återvinna.

Hassan ska vara med under hela rättegången

Nyheter Märstabon Hassan Zubier som skadades för livet i terrorattacken i Åbo i somras kommer att vara med i samband med rättegången mot attentatsmannen: - Jag kommer att vara med under hela rättegången för att visa att vi aldrig ger oss. Vi kan vara stukade och skadade, men vi ger oss aldrig, säger Hassan Zubier till SVT Stockholm.

februari

Så många rattsurfare har åtalats

Nyheter Fem personer i Norrort som Sigtuna kommun tillhör har åtalats enligt den nya lag som trädde i kraft med förbud om att hålla i en telefon i handen när man kör bil.

standard
matcher_skanela
objekt4
sangensemble
objekt3
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
objekt2
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
veterankraft_standard
Festspecialisten – Standard
standard_start
nfc_vinter
standard_ridskola