moderaterna_tack
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

Polis: En MC-förare fördes till sjukhus med ambulanshelikopter vid 21.30-tiden efter att ha kört av vägen vid Stensta, olyckan ska ha skett i en mycket tvär kurva. Föraren var vaken och talbar men skadorna är okända.

Väder: Sista dagen av högsommarvärme för den närmaste tiden, på torsdag blir det sen svalare med ca 18 grader men soligt, prognosen visar sommartemperaturer på över 20 grader från och med lördag. Ingen nederbörd i sikte heller.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

Trafik: Någon har tappat plankor på E4:an förbi Stora Wäsby i riktning mot Stockholm, se upp för arbetsfordon som plockar upp dessa eller plankorna om de fortfarande ligger kvar.

hostfest_centrum
defacto_banner_sep
happy_homes_juli
defacto_host2018
Extra

Ungdomsbråk i Valsta

Blåljus Två ungdomsgängs slogs i Valsta under eftermiddagen: - En person blödde näsblod mem behövde inte sjukvård, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral

Olycka vid Haga

Blåljus Flera bilar krockade vid Haga och framkomligheten till och från Sigtuna är begränsad.

Extra

Biljakt på E4:an slutade vid Eurostop – en man gripen

Blåljus En bil vägrade stanna på E4:an vid Uppsala och en polisjakt inleddes. Färden tog slut på Eurostops parkering där föraren greps misstänkt för en rad olika brott. – Vi har även tagit bilen i beslag eftersom att personen är misstänk för liknande brottslighet i närtid, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

nfc_vinter
komvuxq3_4
sbrf_sep
Norra Redovisningshuset
objekt4
objekt2
sportfiske_banner
skanela_matcher18-19
objekt3
sigtunavatten_standard
outsider
connys