marsta_centrum_blackweekend
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

oppethus_agy

Polis: En MC-förare fördes till sjukhus med ambulanshelikopter vid 21.30-tiden efter att ha kört av vägen vid Stensta, olyckan ska ha skett i en mycket tvär kurva. Föraren var vaken och talbar men skadorna är okända.

Väder: Sista dagen av högsommarvärme för den närmaste tiden, på torsdag blir det sen svalare med ca 18 grader men soligt, prognosen visar sommartemperaturer på över 20 grader från och med lördag. Ingen nederbörd i sikte heller.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

Trafik: Någon har tappat plankor på E4:an förbi Stora Wäsby i riktning mot Stockholm, se upp för arbetsfordon som plockar upp dessa eller plankorna om de fortfarande ligger kvar.

budget2019

Mer till skolor och äldreomsorgen

Politik Den borgerliga alliansen har lagt fram ett budgetförslag som ska gå igenom Kommunstyrelsen. I den ingår satsningar på förskola, skola, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg.

oppethus_agy
defacto_host2018
EXTRA

Kameraövervakning införs i Valsta

Nyheter Valsta får kameraövervakning meddelar lokalpolisområdeschef Emil Andersson: - Irriterat bland de kriminella eftersom vi valt att övervaka deras bästa plats, skriver han på Twitter.

happy_homes_juli
sportfiskebanner2

Barnahus för brottsutsatta barn invigt

Nyheter Barn som blir utsatta för brott i bland annat Sigtuna kommun hänvisas till Barnahus Stockholm Nord som ligger i Sollentuna: - Ett sammanslaget Barnahus innebär fler ärenden under samma tak, berättar Anna-Karin Åberg, t f chef för individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun.

sportfiske_banner
objekt2
skridskoskola
connys
nrh_sigtuna
sbrf_sep
komvuxq3_4
colorama_vinter
objekt3
outsider
objekt4