sportlov_centrum
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

sportlov_centrum

Polis: En MC-förare fördes till sjukhus med ambulanshelikopter vid 21.30-tiden efter att ha kört av vägen vid Stensta, olyckan ska ha skett i en mycket tvär kurva. Föraren var vaken och talbar men skadorna är okända.

Väder: Sista dagen av högsommarvärme för den närmaste tiden, på torsdag blir det sen svalare med ca 18 grader men soligt, prognosen visar sommartemperaturer på över 20 grader från och med lördag. Ingen nederbörd i sikte heller.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

Trafik: Någon har tappat plankor på E4:an förbi Stora Wäsby i riktning mot Stockholm, se upp för arbetsfordon som plockar upp dessa eller plankorna om de fortfarande ligger kvar.

korpen_jan-feb
icavalsta_semlor
EXTRA

Beslut: Kommunen kan vräka nyanlända

Nyheter Kammarrätten ger Lidingö rätt om att de får vräka nyanlända efter två år, det öppnar upp även för Sigtuna kommun som haft ett antal uppmärksammade fall det senaste året.

ridskola_2019_helsida
connys

Flest städare och busschaufförer bor i kommunen

Nyheter Fackförbundet LO har tagit fram en rapport som visar vilka yrkesgrupper det finns mest av i en kommun: - Stockholms län är ett väldigt delat län. Människor med vårdbiträdelöner har inte råd att bo i kommuner som Danderyd. Det finns en tydlig koppling att kommuner med många högavlönade har få hyresrätter, säger Marika Lindgren Åsbrink, författare av rapporten hos LO.

banner_trerosor
sportlov2019
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019

Läsare: Rökare ta hand om ert skräp

Nyheter En läsare kontaktade märsta.nu med bild från Märsta station där det ligger massor med fimpar: - Till alla rökare: städa upp er egen skit ni slänger runt omkring er.

sangensemble
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
nrh