defacto_skor
Foto: Insändarbild

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

banner_artikel

Polis: Arlandapolisen grep en brittisk man misstänkt för bland annat mord under natten då mannen anlände till Sverige. I övrigt var det en lugn kväll och natt.

Väder: Växlande molnighet och ca 13 grader. Regn att vänta under eftermiddagen.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

Trafik: Normal framkomlighet och inga incidenter att rapportera om.

 

dackia_2018
februari
varen2018
vuxenutbildning2
premiar_sportfiske
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

Landstinget ska minska rester av läkemedel i Mälaren

Nyheter Varje gång i tar medicin så hamnar det rester från medicinen via vårt kiss och bajs i avlopp och sedan ut i sjöarna. Reningsverken kan inte ta bort alla ämnen helt. Därför har det införts en plan i Stockholms läns landsting som ska implementeras fram till 2021. På den finns en lista med 25 läkemedel som verkar hormonstörande, beteendestörande eller antibiotikaresistensutvecklande i miljön enligt ett pressmeddelande från Centerpartiet.

Äldre får trygghetslinje

Nyheter Äldre i kommunen kommer att få en ringlinje: - Många äldre känner oro för att ramla och bli liggande ensamma i flera dagar och vi är övertygade om att de skulle känna sig tryggare med trygghetsringning, säger Barbro Persson, en av initiativtagarna.

Var noga med badsäkerheten

Nyheter Sommarvärmen kom tidigt i år och snart börjar även Mälarens vatten bli varmt. Men se till att bada säkert uppmanar Brandkåren Attunda.

Norra Redovisningshuset
standard_ridskola
val2018
objekt3
vuxentutbildning
outsider_defacto
connys
objekt2
oppning_sportfiske2
objekt4
barnnplattan
standard_start
nfc_vinter
veterankraft_standard
outsider_moderat
sigtunavatten_standard