centrum_tvaar

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_tvaar

Polis: Det var lugn i kommunen under kvällen och natten meddelar Polisen

Väder: Gårdagen bjöd på årets hetaste dag med ca 22 grader i kommunen. Idag lite svalare med +17 framåt eftermiddagen.

Trafik: Normal framkomlighet och inget som påverkar trafiken i kommunen.

Kollektivtrafik: Inga större störningar nu, notera att det inte går tåg mellan Uppsala-Märsta/Arlanda under 24 timmars tid från lördag kl 12 till söndag kl 12.

 

sigtunavatten_standard

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

connys
happyhomes_2019
ridskola_2019_helsida
sangensemble

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

defacto_helsida

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

banner_trerosor

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

icavalsta_semlor
Kuppen i Arlandastad

Fem häktade efter kuppen

Nyheter Fem personer begärdes häktade på sannolika skäl misstänka för grov stöld på måndagen efter fredagen kupp i Arlandastad.

arlandagolf
extravaganza_outsider
sh_oppet
ridskola2019_outsider