defacto_skor

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

banner_artikel

Polisen meddelar att det varit en lugn kväll och natt.

Väder: Årets varmaste dag att vänta med som mest 22 grader, det kommer även att vara strax under 20 grader under kvällen.

Trafik: Normal framkomlighet och inget som påverkar trafiken i kommunen.

Kollektivtrafik: Inga större störningar, notera att det från lördag vid 12 och fram till söndag kl. 12 kommer att gå bussar mellan Uppsala-Märsta/Arlanda.

clasohlson_robot
februari
dackia_2018
premiar_sportfiske
vuxenutbildning2
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

Landstinget ska minska rester av läkemedel i Mälaren

Nyheter Varje gång i tar medicin så hamnar det rester från medicinen via vårt kiss och bajs i avlopp och sedan ut i sjöarna. Reningsverken kan inte ta bort alla ämnen helt. Därför har det införts en plan i Stockholms läns landsting som ska implementeras fram till 2021. På den finns en lista med 25 läkemedel som verkar hormonstörande, beteendestörande eller antibiotikaresistensutvecklande i miljön enligt ett pressmeddelande från Centerpartiet.

Äldre får trygghetslinje

Nyheter Äldre i kommunen kommer att få en ringlinje: - Många äldre känner oro för att ramla och bli liggande ensamma i flera dagar och vi är övertygade om att de skulle känna sig tryggare med trygghetsringning, säger Barbro Persson, en av initiativtagarna.

Var noga med badsäkerheten

Nyheter Sommarvärmen kom tidigt i år och snart börjar även Mälarens vatten bli varmt. Men se till att bada säkert uppmanar Brandkåren Attunda.

objekt4
veterankraft_standard
objekt2
connys
oppning_sportfiske2
nfc_vinter
outsider_moderat
vuxentutbildning
val2018
sigtunavatten_standard
barnnplattan
outsider_defacto
standard_ridskola
standard_start
Norra Redovisningshuset
objekt3