defacto_skor
Foto: Insändarbild

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

banner_artikel

Polis: Vid 21-tiden larmades polis till Östra Bangatan i Märsta med anledning av att en misstänkt stulen husvagn påträffats. Ett ärende om häleri har upprättats och personen som hade husvagnen delges misstanke om brott, inget gripande behövdes.

Väder: En fin dag med ca 17 grader som mest.

Trafik: Normal framkomlighet och inget som påverkar framkomligheten i kommunen.

Kollektivtrafik: Inga större störningar.

nationaldag_sigtunakommun
clasohlson_robot
dackia_2018
februari
vuxenutbildning2
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

Landstinget ska minska rester av läkemedel i Mälaren

Nyheter Varje gång i tar medicin så hamnar det rester från medicinen via vårt kiss och bajs i avlopp och sedan ut i sjöarna. Reningsverken kan inte ta bort alla ämnen helt. Därför har det införts en plan i Stockholms läns landsting som ska implementeras fram till 2021. På den finns en lista med 25 läkemedel som verkar hormonstörande, beteendestörande eller antibiotikaresistensutvecklande i miljön enligt ett pressmeddelande från Centerpartiet.

Äldre får trygghetslinje

Nyheter Äldre i kommunen kommer att få en ringlinje: - Många äldre känner oro för att ramla och bli liggande ensamma i flera dagar och vi är övertygade om att de skulle känna sig tryggare med trygghetsringning, säger Barbro Persson, en av initiativtagarna.

Var noga med badsäkerheten

Nyheter Sommarvärmen kom tidigt i år och snart börjar även Mälarens vatten bli varmt. Men se till att bada säkert uppmanar Brandkåren Attunda.

outsider_defacto
objekt4
Norra Redovisningshuset
veterankraft_standard
barnnplattan
connys
objekt2
val2018
standard_start
vuxentutbildning
nfc_vinter
objekt3
outsider_moderat
sigtunavatten_standard
oppning_sportfiske2
standard_ridskola