invigning_clasohlsson

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

banner_artikel

Polis: Minst en person ska ha gripits efter gårdagskvällens polisjakt genom Märsta. I övrigt var det en lugn natt meddelar Polisen.

Trafik: Normal framkomlighet och inget som påverkar trafiken just nu.

Kollektivtrafik: Inga större störningar enligt SL.

Väder: Soligt och tolv grader.

februari
forskontor

Känslan av otrygghet ökar

Nyheter I Länsstyrelsens medborgarundersökning framgår generellt att allt fler känner sig otrygga i länet. 100 personer från kommunen deltog i undersökningen och nästan hälften kände sig otrygga.

center_banner2
dackia_2018
varen2018

Nya seniorbostäder byggs i Sigtuna

Bostad Intresset för seniorbostäder i Sigtuna anses vara stort och Riksbggen lanserar nu försäljning av 40 lägenheter i Ragvaldsbo intill nya Sigtuna stadsängar.

Här är årets pedagoger

Nyheter Sex pedagoger vid olika skolor i kommunen har utsetts till Årets pedagog: - Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

Spelade bort dagskassor från kiosk

Nyheter En 31-årig man som jobbade på en kiosk på Arlanda stal hela dagskassan istället för att banka den och har nu åtalats för grov stöld. Anledningen var att han skulle spela: - Jag spelar på allt möjligt som går att spela på, sa mannen i förhör.

standard_start
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
vuxentutbildning
outsider_defacto
objekt4
objekt2
standard_ridskola
objekt3
connys
veterankraft_standard
val2018
sigtunavatten_standard
matcher_skanela