invigning_clasohlsson

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

banner_artikel

Polis: Inga speciella händelser att rapportera om meddelar polisen

Väder: En vacker vinterdag, 2-4 minusgrader och sol hela dagen.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

Trafik: En olycka vid Bredden påverkar framkomligheten på E4:an mot Stockholm, det är flera fordon som krockat men det ska vara upprensat till 7.39

varen2018
center_banner2

Känslan av otrygghet ökar

Nyheter I Länsstyrelsens medborgarundersökning framgår generellt att allt fler känner sig otrygga i länet. 100 personer från kommunen deltog i undersökningen och nästan hälften kände sig otrygga.

forskontor
dackia_2018
februari

Nya seniorbostäder byggs i Sigtuna

Bostad Intresset för seniorbostäder i Sigtuna anses vara stort och Riksbggen lanserar nu försäljning av 40 lägenheter i Ragvaldsbo intill nya Sigtuna stadsängar.

Här är årets pedagoger

Nyheter Sex pedagoger vid olika skolor i kommunen har utsetts till Årets pedagog: - Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

Spelade bort dagskassor från kiosk

Nyheter En 31-årig man som jobbade på en kiosk på Arlanda stal hela dagskassan istället för att banka den och har nu åtalats för grov stöld. Anledningen var att han skulle spela: - Jag spelar på allt möjligt som går att spela på, sa mannen i förhör.

outsider_defacto
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset
vuxentutbildning
objekt4
veterankraft_standard
val2018
standard_ridskola
sigtunavatten_standard
connys
objekt3
objekt2
standard_start
matcher_skanela