midsommar

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

Polis: Det var en lugn natt i kommunen, under kvällen fick polis rycka in mot en olovlig körning och ett inbrott.

Väder: Mest molnigt och enstaka plusgrad, under eftermiddagen lätt snöfall att vänta.

Trafik: En olycka har inträffat vid Trafikplats Glädjen i riktning mot Märsta, vägen uppges avstängd fram till 7.30 vilket kan skapa en del trafik på Norrsundavägen mellan Väsby-Rosersberg.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL

Bilbrand i Valsta

Blåljus Två bilar brann under natten i Valstavägen: - De har inte börjat brinna av sig själva, så mycket vet vi i alla fall, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på regionledningscentralen i Stockholm, till Aftonbladet.

sportfiskebanner2
brf_englamarken
EXTRA

Khalifa beviljas inte ansvarsfrihet

Politik Kommunfullmäktige ger inte förre kommunstyrelseordföranden Ibrahim Khalifa (S) ansvarsfrihet för sin tid som ordförande i Kommunstyrelsen för tiden 1 januari-21 september 2017: - Det hela är enkelt – har man brutit mot kommunallagen, då SKA man inte beviljas ansvarsfrihet, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

varen2018
vuxenutbildning2
sap_valet2018

Barnrum för 9-12-åringar på bibliotek

Ung & Student Ett rum för 9-12-åringar har invigts på Märsta bibliotek: - Hela idén till rummet är från barnen själva och de har också varit delaktiga i att skapa det, säger barnbibliotekarien Hedda Svenblad.

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

sigtunavatten_standard
outsider_moderat
objekt4
val2018
objekt2
sap_outsider
standard_ridskola
veterankraft_standard
vuxentutbildning
forskontor
nfc_vinter
objekt3
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
connys