moderaterna_feb

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

Polis: Det var en lugn natt i kommunen, under kvällen fick polis rycka in mot en olovlig körning och ett inbrott.

Väder: Mest molnigt och enstaka plusgrad, under eftermiddagen lätt snöfall att vänta.

Trafik: En olycka har inträffat vid Trafikplats Glädjen i riktning mot Märsta, vägen uppges avstängd fram till 7.30 vilket kan skapa en del trafik på Norrsundavägen mellan Väsby-Rosersberg.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL

pedagog2018
sigtuna_bygglov
februari
forskontor
aretsforetag

Så många rattsurfare har åtalats

Nyheter Fem personer i Norrort som Sigtuna kommun tillhör har åtalats enligt den nya lag som trädde i kraft med förbud om att hålla i en telefon i handen när man kör bil.

Bostadsaffären ger bidrag till välgörenhet

Bostad I samband med att Fastighetsbyrån säljer bostäder så erbjuds säljaren att skänka ett bidrag till en välgörenhetsorganisation: - Det känns roligt att kunna bidra och samtidigt låta säljaren själv välja var de vill att vi skänker vår gåva, säger Jakob Ekerot, franchisetagare på Fastighetsbyrån i Sigtuna/Märsta/Rosersberg.

Minister kommer till Märsta

Politik Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kunke (MP) kommer till Kulturskolan i Märsta på måndag för att presentera sin kulturproposition: - Jag blev uppringd av Regeringskansliet nu i veckan och de sa att kulturministern gärna ville presentera propositionen på vår kulturskola, för hon hade hört så mycket bra och spännande om vår verksamhet, säger Eva Sjögren van Berkel, Kulturskolechef.

EXTRA

Man hittad död i bostadsområde

Blåljus Efter att en man hittats avliden i Märsta finns polis på plats: - Det är en person som fallit från en balkong långt upp i ett hus. Det är vad vi kan säga just nu, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningcentral.

standard_ridskola
outsider_defacto
Festspecialisten – Standard
objekt4
nfc_vinter
vuxentutbildning
standard_start
matcher_skanela
objekt3
sigtunavatten_standard
standard
objekt2
veterankraft_standard
sangensemble
Norra Redovisningshuset