defacto_pan

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

Polis: En lugn kväll och natt, polisen meddelar att en personbil åkte av i Orresta, Odensala vid 22.30-tiden men att ingen skadades och att den hanterades av bilägaren.

Väder: +3 grader och regn, ca 3,8 mm ska falla under dagen.

Kollektivtrafik: Korta tåg förekommer pga fordonsbrist, det gör att det kan bli trångt på tågen denna morgon. I övrigt inga störningar.

Trafik: Normal framkomlighet men risk för hala i stora delar av länet.

defacto_host2018

Kommuninvånarna tycker till

Nyheter Under hösten kommer 2200 slumpvis utvalda kommuninvånare att få en enkät hemskickad med frågor om vad man tycker om kommunen: - För att vi ska kunna göra ständiga förbättringar behöver vi veta vad våra invånare tycker, säger Helen Kavanagh Berglund, biträdande kommundirektör.

hostfest_centrum
valet2018

Klart: Alliansgruppens vision för mandatperioden

Politik Det är nu klart med kommunledning för kommande mandatperioden. Enda ändringen som sker är att Anna Malm Kelfve (M) tar över som ordförande i Individ- och familjeomsorgsnämnden efter Karolina Windefalk (MP).

Hemtjänstpersonal oroas över ändrade arbetstider

Nyheter Hemtjänsten avser förändra personalens arbetstider vilket är oroande enligt en anställd som märsta.nu varit i kontakt med: - Helt plötsligt ska man kunna arbeta både dag och kväll oavsett vilket schema man har sen tidigare, berättar den anställde.

HSB Arlanda övergår till Norra Stor-Stockholm

Bostad HSB Arlanda går ihop med HSB Norra Stor-Stockholm: - Genom att två regionala HSB-föreningar blir en får vi bättre ekonomiska och personalmässiga resurser, säger Bo Albrektsson, tidigare ordförande för HSB Arlanda.

valet2018

Klart med första avhoppet

Politik Mandatperioden startar på torsdag då gamla och nya fullmäktige sammanträder. Men redan nu är det klart att Per-Olov Eurell (KD) hoppar av.

objekt3
outsider
objekt2
sportfiske_banner
connys
sigtunavatten_standard
nrh
komvuxq3_4
sbrf_sep
objekt4