defacto_pan
Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

Polis: En bil voltade av vägen mellan Odensala-Knivsta i höjd med Myrbacken vid 1-tiden i natt och en person fick föras till sjukhus. En matbutik i Valsta drabbades av inbrott under natten.

Trafik: En trafikolycka inträffade i höjd med Rosersberg på E4S och det är begränsad framkomlighet fram till ca 9.30.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

Väder: Snön som fallit kommer regna bort under dagen då det väntas bli +6 och 3,1mm nederbörd.

 

defacto_host2018

Kommuninvånarna tycker till

Nyheter Under hösten kommer 2200 slumpvis utvalda kommuninvånare att få en enkät hemskickad med frågor om vad man tycker om kommunen: - För att vi ska kunna göra ständiga förbättringar behöver vi veta vad våra invånare tycker, säger Helen Kavanagh Berglund, biträdande kommundirektör.

hostfest_centrum
valet2018

Klart: Alliansgruppens vision för mandatperioden

Politik Det är nu klart med kommunledning för kommande mandatperioden. Enda ändringen som sker är att Anna Malm Kelfve (M) tar över som ordförande i Individ- och familjeomsorgsnämnden efter Karolina Windefalk (MP).

Hemtjänstpersonal oroas över ändrade arbetstider

Nyheter Hemtjänsten avser förändra personalens arbetstider vilket är oroande enligt en anställd som märsta.nu varit i kontakt med: - Helt plötsligt ska man kunna arbeta både dag och kväll oavsett vilket schema man har sen tidigare, berättar den anställde.

HSB Arlanda övergår till Norra Stor-Stockholm

Bostad HSB Arlanda går ihop med HSB Norra Stor-Stockholm: - Genom att två regionala HSB-föreningar blir en får vi bättre ekonomiska och personalmässiga resurser, säger Bo Albrektsson, tidigare ordförande för HSB Arlanda.

valet2018

Klart med första avhoppet

Politik Mandatperioden startar på torsdag då gamla och nya fullmäktige sammanträder. Men redan nu är det klart att Per-Olov Eurell (KD) hoppar av.

sportfiske_banner
sigtunavatten_standard
outsider
komvuxq3_4
objekt3
connys
objekt4
nrh
objekt2
sbrf_sep