julhandel
Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

marstac_aug

Polis: En bil voltade av vägen mellan Odensala-Knivsta i höjd med Myrbacken vid 1-tiden i natt och en person fick föras till sjukhus. En matbutik i Valsta drabbades av inbrott under natten.

Trafik: En trafikolycka inträffade i höjd med Rosersberg på E4S och det är begränsad framkomlighet fram till ca 9.30.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

Väder: Snön som fallit kommer regna bort under dagen då det väntas bli +6 och 3,1mm nederbörd.

 

happy_homes_sommar
dackia_vinter2018
mordet i bromma

Märstabor fortsatt häktade

Nyheter Tre män, samtliga från Märsta sitter fortfarande häktade för mordet på en gängmedlem från Bredängsnätverket i Bromma 20:e november: - Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm till Dagens Nyheter.

defacto_panorama_boka_mote

Sexuella trakasserier i kommunhuset

Nyheter Ett ärende gällande sexuella trakasserier finns i Sigtuna kommun rapporterar Dagens Nyheter: - Sexuella trakasserier anmäls annars väldigt sällan. Vissa viftar bara bort om de får en klapp i ändan medan andra upplever starkt obehag. Nu har vi uppdaterat våra rutiner kring sexuella trakasserier och ska lägga ut dem på vårt intranät, säger Bengt Palmgren, HR-chef i Sigtuna kommun, till DN.

farbrorbla_host2017
banner_december

Akuten kommer närmare

Nyheter Under 2018 ska akuten komma närmare varje stockholmare och det ska inte längre vara nödvändigt för kommuninvånare att behöva åka till Karolinska eller Danderyd vid akut sjukvård.

Mackpersonal jagade gärningsmän efter inbrottsförsök

Blåljus Flera maskerade män försökte bryta sig in i en bilverkstad, tillhörande en bensinstation, under lördagskvällen. En kund upptäckte det pågående inbrottsförsöket och slog larm till personalen. – De lyckades sedan jaga bort de här personerna, säger Anna Westberg vid polisen.

julgranshamtning
vidargatan7
vanster_mote
standard
jul2018
Festspecialisten – Standard
lindvagen27
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
lions_standard
frisyr2018
blackfriday
borg
slutstation
jul2018
agy2
yrkesutbildningen
solrosvagen28
colorama_jan
matcher_skanela