varumarke_defacto_sommar
Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

marstac_aug

Polis: En bil voltade av vägen mellan Odensala-Knivsta i höjd med Myrbacken vid 1-tiden i natt och en person fick föras till sjukhus. En matbutik i Valsta drabbades av inbrott under natten.

Trafik: En trafikolycka inträffade i höjd med Rosersberg på E4S och det är begränsad framkomlighet fram till ca 9.30.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

Väder: Snön som fallit kommer regna bort under dagen då det väntas bli +6 och 3,1mm nederbörd.

 

forsmaleri
valet2018

Bergqvist löfte: Ska göra mitt bästa

Politik Pernilla Bergqvist toppar för första gången listan för Liberalerna och går in i valet 2018 som affischnamn: - Jag har lovat mig själv och alla invånare att göra mitt allra bästa för alla invånare, stora som små. Det är inget svårt löfte eftersom jag älskar den här kommunen av hela mitt hjärta, säger Pernilla till märsta.nu

magget_dejt
dackia_vinter2018
happy_homes_sommar
banner_december
mordet i bromma

Märstabor fortsatt häktade

Nyheter Tre män, samtliga från Märsta sitter fortfarande häktade för mordet på en gängmedlem från Bredängsnätverket i Bromma 20:e november: - Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm till Dagens Nyheter.

Sexuella trakasserier i kommunhuset

Nyheter Ett ärende gällande sexuella trakasserier finns i Sigtuna kommun rapporterar Dagens Nyheter: - Sexuella trakasserier anmäls annars väldigt sällan. Vissa viftar bara bort om de får en klapp i ändan medan andra upplever starkt obehag. Nu har vi uppdaterat våra rutiner kring sexuella trakasserier och ska lägga ut dem på vårt intranät, säger Bengt Palmgren, HR-chef i Sigtuna kommun, till DN.

lindvagen27
cricketklubben
agy2
yrkesutbildningen
vanster_mote
standard
lions_standard
solrosvagen28
borg
blackfriday
matcher_skanela
colorama_jan
julgranshamtning
jul2018
nfc_vinter
vidargatan7
jul2018
slutstation
connys
Norra Redovisningshuset