moderaterna_feb
Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

Polis: En bil voltade av vägen mellan Odensala-Knivsta i höjd med Myrbacken vid 1-tiden i natt och en person fick föras till sjukhus. En matbutik i Valsta drabbades av inbrott under natten.

Trafik: En trafikolycka inträffade i höjd med Rosersberg på E4S och det är begränsad framkomlighet fram till ca 9.30.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

Väder: Snön som fallit kommer regna bort under dagen då det väntas bli +6 och 3,1mm nederbörd.

 

uppdaterad Nya riktlinjer ska minska risk för korruption

Nyheter I samband med kommunfullmäktige på torsdagskvällen fattades beslut om att anta riktlinjer för markanvisning och exploateringsavtal, något som har direkt koppling till det som framkom i samband med Uppdrag gransknings avslöjande i Sigtuna kommun förra våren.

forskontor
februari
EXTRA

Lyxbilsliga sprängdes i Märsta

Nyheter En liga stal delar från lyxbilar och bodde på hotell i kommunen där de även förvarade stöldgodset, nu har de dömts till fängelse i två år och därefter utvisning.

foretagarlunch

Potthålen ska lagas

Nyheter Potthålen som dykt upp i vägbanor runt om i kommunen ska nu lagas: - Så mycket skador som det blivit nu brukar det normalt inte bli, säger Ulf Sävström, produktionschef på Stadsbyggnadskontoret.

aretsforetag

Så mycket återvinner vi

Nyheter Plast och metall ökar medan papper minskar bland det vi återvinner. Sigtuna Vatten och Renhållning ska tillsammans med Förpacknings och tidningsinsamlingen, FTI, se över hur fler invånare ska återvinna.

Hassan ska vara med under hela rättegången

Nyheter Märstabon Hassan Zubier som skadades för livet i terrorattacken i Åbo i somras kommer att vara med i samband med rättegången mot attentatsmannen: - Jag kommer att vara med under hela rättegången för att visa att vi aldrig ger oss. Vi kan vara stukade och skadade, men vi ger oss aldrig, säger Hassan Zubier till SVT Stockholm.

objekt4
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset
objekt3
objekt2
standard_start
standard
Festspecialisten – Standard
standard_ridskola
vuxentutbildning
outsider_defacto
sangensemble
veterankraft_standard
sigtunavatten_standard
matcher_skanela