februari
Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

Polis: En lugn natt utan speciella händelser, det ringdes in om smällar i Valsta vid 21.30, polis åkte runt och kollade lite men kunde varken se eller höra något. Ingen annan person hade heller ringt in om smällarna.

Väder: Ca 6 grader och blött, snön har smält bort.

Trafik: Långsam trafik på E4S mellan Rosersberg-Stora Wäsby. Det står även två fordon i påfarten från Stora Wäsby som stör trafiken.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

uppdaterad Nya riktlinjer ska minska risk för korruption

Nyheter I samband med kommunfullmäktige på torsdagskvällen fattades beslut om att anta riktlinjer för markanvisning och exploateringsavtal, något som har direkt koppling till det som framkom i samband med Uppdrag gransknings avslöjande i Sigtuna kommun förra våren.

februari
foretagarlunch
EXTRA

Lyxbilsliga sprängdes i Märsta

Nyheter En liga stal delar från lyxbilar och bodde på hotell i kommunen där de även förvarade stöldgodset, nu har de dömts till fängelse i två år och därefter utvisning.

forskontor

Potthålen ska lagas

Nyheter Potthålen som dykt upp i vägbanor runt om i kommunen ska nu lagas: - Så mycket skador som det blivit nu brukar det normalt inte bli, säger Ulf Sävström, produktionschef på Stadsbyggnadskontoret.

aretsforetag

Så mycket återvinner vi

Nyheter Plast och metall ökar medan papper minskar bland det vi återvinner. Sigtuna Vatten och Renhållning ska tillsammans med Förpacknings och tidningsinsamlingen, FTI, se över hur fler invånare ska återvinna.

Hassan ska vara med under hela rättegången

Nyheter Märstabon Hassan Zubier som skadades för livet i terrorattacken i Åbo i somras kommer att vara med i samband med rättegången mot attentatsmannen: - Jag kommer att vara med under hela rättegången för att visa att vi aldrig ger oss. Vi kan vara stukade och skadade, men vi ger oss aldrig, säger Hassan Zubier till SVT Stockholm.

Norra Redovisningshuset
standard
objekt3
standard_ridskola
Festspecialisten – Standard
nfc_vinter
matcher_skanela
outsider_defacto
standard_start
sangensemble
objekt4
veterankraft_standard
sigtunavatten_standard
objekt2
vuxentutbildning