midsommar

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

Polis: En bil körde av Norrsundavägen vid 22.30, enligt uppgifterna från Polisen ska föraren ha sprungit iväg från platsen och påträffades inte. Bilen fick bärgas under kvällen/natten men ingen verkade ha skadats i alla fall, enligt Polisen.

Trafik: Normal framkomlighet men varning för halka på många håll i kommunen.

Väder: Kylig morgon, ca -4, som mest plus under dagen och soligt.

Kollektivtrafik: Inga störningar.

Bilbrand i Valsta

Blåljus Två bilar brann under natten i Valstavägen: - De har inte börjat brinna av sig själva, så mycket vet vi i alla fall, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på regionledningscentralen i Stockholm, till Aftonbladet.

sap_valet2018
vuxenutbildning2
EXTRA

Khalifa beviljas inte ansvarsfrihet

Politik Kommunfullmäktige ger inte förre kommunstyrelseordföranden Ibrahim Khalifa (S) ansvarsfrihet för sin tid som ordförande i Kommunstyrelsen för tiden 1 januari-21 september 2017: - Det hela är enkelt – har man brutit mot kommunallagen, då SKA man inte beviljas ansvarsfrihet, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

brf_englamarken
februari
varen2018

Barnrum för 9-12-åringar på bibliotek

Ung & Student Ett rum för 9-12-åringar har invigts på Märsta bibliotek: - Hela idén till rummet är från barnen själva och de har också varit delaktiga i att skapa det, säger barnbibliotekarien Hedda Svenblad.

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

outsider_moderat
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
forskontor
connys
objekt4
veterankraft_standard
vuxentutbildning
val2018
standard_ridskola
objekt3
objekt2
sigtunavatten_standard
sap_outsider