moderaterna_juni
Foto: Insändarbild

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

Polis: Kvällen och natten var lugn, det rapporteras om en trafikolycka på Arlanda, där en taxi kört in i en annan taxi vid Arlanda Central och därefter har den taxin som körde in i den andra lämnat platsen. En anmälan om smitning upprättades.

Trafik: Normal framkomlighet och inga hinder på vägarna i kommunen.

Väder: Det kommer lite regn, ca 2 mm, nu under morgonen, men i övrigt uppehåll och ca 14 grader varmt.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell

vuxenutbildning2
sportfiskebanner2

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

februari
varen2018
brf_englamarken
bildextra!

Ymer äldreboende kvalitetssäkrat – som först i landet

Nyheter Ymer äldreboende har kvalitetssäkrats. Detta som första särskilda boendet i Sverige. – Både vi chefer och medarbetare är mycket stolta över vårt verifikat och det arbete vi genomfört här på Ymer för att nå dit, säger enhetschefen Iris Fichter von Eichwald.

EXTRA

uppdaterad Attacken mot sommarfritids: Uruselt

Politik Socialdemokraterna fortsätter kritisera den moderatledda kommunledningen för att Rävsta sommarfritids begränsas till bara vissa utvalda skolbarn: - Vill man som förälder försöka boka en eller flera av de 35 fria platserna som finns så kostar det 300 kr per barn. Socialdemokraterna har sedan länge beslutat om att skolan i Sigtuna ska vara helt kostnadsfri. Detta är uruselt, säger Marie Axelsson (S) oppositionsråd, i ett pressmeddelande.

valet2018

Besparingar att vänta 2019: Kan inte lova allt till alla

Politik Budgetramarna för 2019 behandlas just nu i kommunen och de första tecknen för kommande år är att det väntas nya besparingar:- Vi kommer även fortsättningsvis vara tvungna att göra tuffa prioriteringar. Detta gäller samtliga partier, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

comitini_banner
objekt3
outsider_defacto
objekt2
objekt4
Norra Redovisningshuset
val2018
veterankraft_standard
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
vuxentutbildning
outsider_moderat
standard_ridskola