midsommar
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

Polis: Det var en lugn kväll och natt. Enda som anmälts är ett försök till inbrott i en lastbil på Uppfinnarvägen i Arlandastad. En ronderande väktare upptäckte två personer som försökte skära upp lastbilens kapell och i samband med det åkte de därifrån i en bil. Väktaren körde efter en bit men tappade sedan bort dem.

Trafik: Normal framkomlighet och inga incidenter på vägarna.

Väder: Uppemot 16 grader idag som mest men molnigt.

Trafik: Går enligt tidtabell.

Bilbrand i Valsta

Blåljus Två bilar brann under natten i Valstavägen: - De har inte börjat brinna av sig själva, så mycket vet vi i alla fall, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på regionledningscentralen i Stockholm, till Aftonbladet.

varen2018
brf_englamarken
EXTRA

Khalifa beviljas inte ansvarsfrihet

Politik Kommunfullmäktige ger inte förre kommunstyrelseordföranden Ibrahim Khalifa (S) ansvarsfrihet för sin tid som ordförande i Kommunstyrelsen för tiden 1 januari-21 september 2017: - Det hela är enkelt – har man brutit mot kommunallagen, då SKA man inte beviljas ansvarsfrihet, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

vuxenutbildning2
februari
sap_valet2018

Barnrum för 9-12-åringar på bibliotek

Ung & Student Ett rum för 9-12-åringar har invigts på Märsta bibliotek: - Hela idén till rummet är från barnen själva och de har också varit delaktiga i att skapa det, säger barnbibliotekarien Hedda Svenblad.

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

sap_outsider
objekt2
val2018
outsider_defacto
outsider_moderat
standard_ridskola
connys
objekt4
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
forskontor
objekt3
vuxentutbildning
veterankraft_standard