centrum_ettar

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

Polis: En trafikolycka inträffade strax före klockan 5 i morse när en lastbil körde av E4:an södergående i höjd med Rosersberg. Anledningen  till olyckan var troligtvis ett sjukdomsfall.

Trafik: Normal framkomlighet, olyckan på E4:an är hanterad och det finns inga hinder på vägarna i kommunen. Tänk på att det kan förekomma en del vägarbeten på väg 263 i och med att man installerar kamerorna mellan Sigtuna-Erikssund.

Väder: Det blir en blöt dag med ca 8 mm regn ända fram till klockan 17.

Kollektivtrafik: Inga störningar.

Nya riktlinjer ska minska risk för korruption

Nyheter I samband med kommunfullmäktige på torsdagskvällen fattades beslut om att anta riktlinjer för markanvisning och exploateringsavtal, något som har direkt koppling till det som framkom i samband med Uppdrag gransknings avslöjande i Sigtuna kommun förra våren.

foretagarlunch
februari
EXTRA

Lyxbilsliga sprängdes i Märsta

Nyheter En liga stal delar från lyxbilar och bodde på hotell i kommunen där de även förvarade stöldgodset, nu har de dömts till fängelse i två år och därefter utvisning.

forskontor

Potthålen ska lagas

Nyheter Potthålen som dykt upp i vägbanor runt om i kommunen ska nu lagas: - Så mycket skador som det blivit nu brukar det normalt inte bli, säger Ulf Sävström, produktionschef på Stadsbyggnadskontoret.

aretsforetag

Så mycket återvinner vi

Nyheter Plast och metall ökar medan papper minskar bland det vi återvinner. Sigtuna Vatten och Renhållning ska tillsammans med Förpacknings och tidningsinsamlingen, FTI, se över hur fler invånare ska återvinna.

Hassan ska vara med under hela rättegången

Nyheter Märstabon Hassan Zubier som skadades för livet i terrorattacken i Åbo i somras kommer att vara med i samband med rättegången mot attentatsmannen: - Jag kommer att vara med under hela rättegången för att visa att vi aldrig ger oss. Vi kan vara stukade och skadade, men vi ger oss aldrig, säger Hassan Zubier till SVT Stockholm.

sigtunavatten_standard
objekt4
outsider_defacto
standard
objekt3
Festspecialisten – Standard
veterankraft_standard
vuxentutbildning
standard_ridskola
Norra Redovisningshuset
standard_start
objekt2
nfc_vinter
matcher_skanela
sangensemble