eurosko_december

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

marstac_aug

Polis: En trafikolycka inträffade strax före klockan 5 i morse när en lastbil körde av E4:an södergående i höjd med Rosersberg. Anledningen  till olyckan var troligtvis ett sjukdomsfall.

Trafik: Normal framkomlighet, olyckan på E4:an är hanterad och det finns inga hinder på vägarna i kommunen. Tänk på att det kan förekomma en del vägarbeten på väg 263 i och med att man installerar kamerorna mellan Sigtuna-Erikssund.

Väder: Det blir en blöt dag med ca 8 mm regn ända fram till klockan 17.

Kollektivtrafik: Inga störningar.

dackia_vinter2018
valet2018

Bergqvist löfte: Ska göra mitt bästa

Politik Pernilla Bergqvist toppar för första gången listan för Liberalerna och går in i valet 2018 som affischnamn: - Jag har lovat mig själv och alla invånare att göra mitt allra bästa för alla invånare, stora som små. Det är inget svårt löfte eftersom jag älskar den här kommunen av hela mitt hjärta, säger Pernilla till märsta.nu

magget_dejt
happy_homes_sommar
farbrorbla_host2017
banner_december
mordet i bromma

Märstabor fortsatt häktade

Nyheter Tre män, samtliga från Märsta sitter fortfarande häktade för mordet på en gängmedlem från Bredängsnätverket i Bromma 20:e november: - Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm till Dagens Nyheter.

Sexuella trakasserier i kommunhuset

Nyheter Ett ärende gällande sexuella trakasserier finns i Sigtuna kommun rapporterar Dagens Nyheter: - Sexuella trakasserier anmäls annars väldigt sällan. Vissa viftar bara bort om de får en klapp i ändan medan andra upplever starkt obehag. Nu har vi uppdaterat våra rutiner kring sexuella trakasserier och ska lägga ut dem på vårt intranät, säger Bengt Palmgren, HR-chef i Sigtuna kommun, till DN.

vanster_mote
blackfriday
connys
slutstation
agy2
frisyr2018
yrkesutbildningen
cricketklubben
nfc_vinter
colorama_jan
vidargatan7
solrosvagen28
Norra Redovisningshuset
lions_standard
dogranch
Festspecialisten – Standard
jul2018
borg
julgranshamtning
jul2018