varumarke_defacto_sommar

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

marstac_aug

Polis: En trafikolycka inträffade strax före klockan 5 i morse när en lastbil körde av E4:an södergående i höjd med Rosersberg. Anledningen  till olyckan var troligtvis ett sjukdomsfall.

Trafik: Normal framkomlighet, olyckan på E4:an är hanterad och det finns inga hinder på vägarna i kommunen. Tänk på att det kan förekomma en del vägarbeten på väg 263 i och med att man installerar kamerorna mellan Sigtuna-Erikssund.

Väder: Det blir en blöt dag med ca 8 mm regn ända fram till klockan 17.

Kollektivtrafik: Inga störningar.

happy_homes_sommar

Större gösar i Mälaren

Nyheter Fler och större gösar fisks upp från Mälaren: - Alla fiskevårdande åtgärder med små medel ger ju reslutat. Det här var ett liten åtgärd som gett enormt gensvar, säger yrkesfiskaren Per Vidlund till SVT.

extra

Ökning av villainbrott i kommunen

Nyheter Villainbrotten i kommunen ökade med 66 procent det senaste året, det visar siffror från Villaägarnas Riksförbund: - Att internationella ligor etablerar sig i Sverige är en oroande utveckling. Regeringen och polisen måste prioritera att vända inbrottstrenden varaktigt, säger Lena Södersten, förbundsjurist på Villaägarnas Riksförbund i ett pressmeddelande.

forskontor
defacto_panorama_boka_mote
extra

Märstabo misstänks för kidnappning

Nyheter En 20-årig märstabo sitter häktad misstänkt för att ha hållit en man fången i flera dygn. – Jag kommenterar ingenting om utredningsläget, men två personer sitter häktade för människorov, säger åklagaren Ewa Tvengström.

extra

Flest politikeravhopp i Sigtuna

Politik Sigtuna kommun är den kommun där flest folkvalda hoppat av sitt uppdrag rapporterar P4 Stockholm: - Jag gick in i den berömda väggen till slut. Jag ska inte säga att det var bara politiken som gjorde det, utan det är alltid många bäckar små, säger moderatpolitikern Maria Rosén.

Satsning på hälsoinformatörer ska förebygga sjukdomar bland kommuninvånare

Nyheter Satsningen på hälsoinformatörer i kommunen går vidare och nu hr 16 personer rekryterats: - Förhoppningen är att hälsoinformatörerna blir en permanent och naturlig del i kommunens hälsofrämjande arbete precis som den har blivit i Botkyrka, säger Kerstin Alksten, utvecklingsstrateg i Sigtuna kommun, i ett pressmeddelande.

Uppdrag Granskning i Märsta

(S): Inga fel om Bure Äng

Politik Soppan kring markanvisningen av Bure Äng till Sigtuna Bo AB går vidare. Socialdemokraterna hävdar allt jämt att inget fel begåtts medan Moderaterna vidhåller att den dåvarande socialdemokratiska ledningen lovat företaget exklusivitet på marken.

standard
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
Frisyr – Standard
matcher_skanela
cricketklubben
korpentraning
borg
lillabjorn5
oriongatan174
standard_ridskola
dogranch
connys
lions_standard
sbrf2
standard
korsbarsvagen1