center_pan21
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

Blåljus: En man delgavs misstanke om skadegörelse sedan han klottrat på tåg vid Arlanda, händelsen inträffade dock på måndagseftermiddagen.

Väder: 20 grader och sol.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen.

Kollektivtrafik: Inga större störningar.

andersojag
bostad_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
eldsjal-helsida
defacto_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

mp_host_helsida
2020_helsida
helsida_var2021
connys_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider
nrh
andersojag_outsider
connys