julhandel
Foto: Insändarbild

Morgonkollen!

Morgonkoll med märsta.nu!

marstac_aug

Polis uppger att kvällen och natten varit lugn både i kommunen och ute på Arlanda.

Väder: En regnig förmiddag och morgon med totalt 6mm regn som ska falla. Därefter uppehåll från klockan 13. I morgon kommer mera regn, ca 10 mm.

Trafik: Helt ok på vägarna, det kan få lite trögt mellan Roserserg-Väsby men i övrigt inga störningar.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

happy_homes_sommar
valet2018

Bergqvist löfte: Ska göra mitt bästa

Politik Pernilla Bergqvist toppar för första gången listan för Liberalerna och går in i valet 2018 som affischnamn: - Jag har lovat mig själv och alla invånare att göra mitt allra bästa för alla invånare, stora som små. Det är inget svårt löfte eftersom jag älskar den här kommunen av hela mitt hjärta, säger Pernilla till märsta.nu

dackia_vinter2018
farbrorbla_host2017
forskontor
forsmaleri
mordet i bromma

Märstabor fortsatt häktade

Nyheter Tre män, samtliga från Märsta sitter fortfarande häktade för mordet på en gängmedlem från Bredängsnätverket i Bromma 20:e november: - Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm till Dagens Nyheter.

Sexuella trakasserier i kommunhuset

Nyheter Ett ärende gällande sexuella trakasserier finns i Sigtuna kommun rapporterar Dagens Nyheter: - Sexuella trakasserier anmäls annars väldigt sällan. Vissa viftar bara bort om de får en klapp i ändan medan andra upplever starkt obehag. Nu har vi uppdaterat våra rutiner kring sexuella trakasserier och ska lägga ut dem på vårt intranät, säger Bengt Palmgren, HR-chef i Sigtuna kommun, till DN.

vidargatan7
julgranshamtning
blackfriday
matcher_skanela
nfc_vinter
vanster_mote
standard
borg
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
slutstation
yrkesutbildningen
jul2018
jul2018
lindvagen27
lions_standard
cricketklubben
dogranch
solrosvagen28
frisyr2018