centrum_ettar
Foto: Insändarbild

Morgonkollen!

Morgonkoll med märsta.nu!

Polis uppger att kvällen och natten varit lugn både i kommunen och ute på Arlanda.

Väder: En regnig förmiddag och morgon med totalt 6mm regn som ska falla. Därefter uppehåll från klockan 13. I morgon kommer mera regn, ca 10 mm.

Trafik: Helt ok på vägarna, det kan få lite trögt mellan Roserserg-Väsby men i övrigt inga störningar.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

uppdaterad Nya riktlinjer ska minska risk för korruption

Nyheter I samband med kommunfullmäktige på torsdagskvällen fattades beslut om att anta riktlinjer för markanvisning och exploateringsavtal, något som har direkt koppling till det som framkom i samband med Uppdrag gransknings avslöjande i Sigtuna kommun förra våren.

aretsforetag
februari
EXTRA

Lyxbilsliga sprängdes i Märsta

Nyheter En liga stal delar från lyxbilar och bodde på hotell i kommunen där de även förvarade stöldgodset, nu har de dömts till fängelse i två år och därefter utvisning.

foretagarlunch

Potthålen ska lagas

Nyheter Potthålen som dykt upp i vägbanor runt om i kommunen ska nu lagas: - Så mycket skador som det blivit nu brukar det normalt inte bli, säger Ulf Sävström, produktionschef på Stadsbyggnadskontoret.

forskontor

Så mycket återvinner vi

Nyheter Plast och metall ökar medan papper minskar bland det vi återvinner. Sigtuna Vatten och Renhållning ska tillsammans med Förpacknings och tidningsinsamlingen, FTI, se över hur fler invånare ska återvinna.

Hassan ska vara med under hela rättegången

Nyheter Märstabon Hassan Zubier som skadades för livet i terrorattacken i Åbo i somras kommer att vara med i samband med rättegången mot attentatsmannen: - Jag kommer att vara med under hela rättegången för att visa att vi aldrig ger oss. Vi kan vara stukade och skadade, men vi ger oss aldrig, säger Hassan Zubier till SVT Stockholm.

Norra Redovisningshuset
objekt2
standard
nfc_vinter
objekt4
standard_start
vuxentutbildning
standard_ridskola
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
outsider_defacto
Festspecialisten – Standard
sangensemble
objekt3
matcher_skanela