arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu varje dag!

centrum_pask

Polis: Det har varit en relativt lugn natt, polisen har varit ute i kommunen men inte haft större händelser att hantera. Klockan 1.50 var det en bil som åkte in på Nymärsta kulle och spelade väldigt hög musik. En person ringde in om det men polisen åkte inte ut eftersom fler inte ringde. Klockan 3.27 avslutade man ärendet som rubricerades som ett ofredande.

Vid 5-tiden i morse höll Gränspolisen en trafikkontroll på Arlanda, 44 förare kontrollerades, alla blåste negativt. En förare fick en tillsägelse för något fel på fordonet

Väder:11-12 grader under morgonen, senare på dagen som mest 18 och soligt.

Kollektivtrafik: Inga störningar

Trafik: Normal framkomlighet och inga incidenter på vägarna i kommunen

Uppdaterad kl. 7.37

defacto_helsida

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

fme_helsida
logistik_utbildning

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

centrum_pask_helsida

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

happyhomes_2019
colorama_april2

Risk för blodbrist i påsk

Notiser Blodcentralen i Stockholms län uppmanar blodgivare och personer som inte donerat tidigare att lämna blod inför påsken då blodlagren börjar sina.

valsta_utveckling

MAX plockar bort plastsugrören

Nyheter De orangea plaströren på MAX kommer att försvinna under året och ersättas med vita av förnybart papper: - Med vårt hållbarhetsarbete har MAX en ledande position och vi vill vara en förebild i branschen, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers.

Nu råder dubbdäcksförbud

Nyheter Igår måndag var sista dagen att byta till sommardäck, från och med idag 16:e april är det förbud att köra med vinterdäck om det inte förväntas vinterväglag.

ica_pask
sigtunavatten_standard
bonava_outsider
colorama_april
sh_oppet
fme_outsider
sigtunavatten_outsider
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
valsta_utveckling_2