centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Mordutredning inledd på Wenngarn

Polisen har inlett en förundersökning gällande mord sedan det hittats benpipor i samband med grävningar utanför nybygget på Wenngarns slott.

centrum_jul_artikel

Under dagen ska benpipor från minst en person ha hittats i samband med att det grävdes utanför Wenngarns slott nybygge. Polisen har under eftermiddagen genomfört en teknisk undersökning på platsen och en förundersökning gällande mord är inledd bekräftar Polisen. Undersökningen avslutades strax efter klockan 18 och ska återupptas under onsdagen. Det rör sig inte om några fornhistoriska rester men det är oklart hur länge de ska ha varit nedgrävda.

defacto_jul

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

trainingpartner_jobb_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

colorama_jul
sigtunavatten_standard
ica_oktober
greeknighthelsida
julbord_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

tp_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

happyhomes_2019
trainingpartner_jobb_outsider
connys
julbord
tp_outsider
nrh
greeknight_outsider