defacto_pan2020
En buss som misstänks ha ett samband med mordet i Väsby som uppdagades för två veckor sedan har hittats i Odensala. Foto: Jamshid Jamshidi

Mordbuss hittades i Odensala

Polisen ska under lördagen ha hittat bussen som misstänks ha ett samband med mordet i Väsby för två veckor sedan i Odensala: - Det var under gårdagen, runt lunch i går som det togs i beslag, säger Mikael Brege, stationsbefäl vid Polisen i Stockholm Nord enligt Aftonbladet.

centrum_artikel

märsta.nu kan avslöja att den buss som under en lång period stod vid Stora Wäsby och misstänks ha ett samband med mordet i Väsby för två veckor sedan har hittats öster om Odensala. Polisen är av utredningsmässiga skäl förtegna om uppgifterna men biträdande stationsbefälet vid Polisen Stockholm Nord bekräftar för tidningen att man hittat ett fordon och kopplingarna ska nu utredas. Enligt uppgift till märsta.nu har bussen bogserats iväg till Norrtälje för att där genomgå teknisk undersökning. Under dagen har även Aftonbladet fått det bekräftat att ett fordon hittats och tagits i beslag.

Försvunnen sedan i november
Kvinnan som hittades i skogen var Madelene, 29, från Järfälla. Hon hittades dold på ett kusligt sätt vilket gör att polisen jagar en mördare med särskilda yrkeskunskaper enligt Expressen. Efter att kroppen hittades kördes den iväg till en militäranläggning i Norrtälje för den tekniska undersökningen. Det var 8:e februari som kroppen hittades i en skog vid Stockholmsvägen kring Stora Wäsby, ca 1 kilometer söder om kommungränsen mot Sigtuna.

Uppdaterad kl. 13.41

speedy_helsida
connys_helsida
kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
studeravidare_helsida
sommarlov_helsida
defacto_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.