defacto_panorama_mustasch
En buss som misstänks ha ett samband med mordet i Väsby som uppdagades för två veckor sedan har hittats i Odensala. Foto: Jamshid Jamshidi

Mordbuss hittades i Odensala

Polisen ska under lördagen ha hittat bussen som misstänks ha ett samband med mordet i Väsby för två veckor sedan i Odensala: - Det var under gårdagen, runt lunch i går som det togs i beslag, säger Mikael Brege, stationsbefäl vid Polisen i Stockholm Nord enligt Aftonbladet.

centrum_farsdag_artikel

märsta.nu kan avslöja att den buss som under en lång period stod vid Stora Wäsby och misstänks ha ett samband med mordet i Väsby för två veckor sedan har hittats öster om Odensala. Polisen är av utredningsmässiga skäl förtegna om uppgifterna men biträdande stationsbefälet vid Polisen Stockholm Nord bekräftar för tidningen att man hittat ett fordon och kopplingarna ska nu utredas. Enligt uppgift till märsta.nu har bussen bogserats iväg till Norrtälje för att där genomgå teknisk undersökning. Under dagen har även Aftonbladet fått det bekräftat att ett fordon hittats och tagits i beslag.

Försvunnen sedan i november
Kvinnan som hittades i skogen var Madelene, 29, från Järfälla. Hon hittades dold på ett kusligt sätt vilket gör att polisen jagar en mördare med särskilda yrkeskunskaper enligt Expressen. Efter att kroppen hittades kördes den iväg till en militäranläggning i Norrtälje för den tekniska undersökningen. Det var 8:e februari som kroppen hittades i en skog vid Stockholmsvägen kring Stora Wäsby, ca 1 kilometer söder om kommungränsen mot Sigtuna.

Uppdaterad kl. 13.41

happyhomes_2019
centrum_farsdag

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

fme_oktober
ica_oktober
sigtunavatten_standard
defacto_mustach_helsida
greeknighthelsida
connys
greeknight_outsider
colorama_april2
nrh