defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskandar

Mord utreds efter skottlossning

Polis utreder mord sedan en person har hittats död efter larm om smällar i Märsta: - Det hördes 6-7 skott, säger en uppgiftslämnare till märsta.nu

centrum_artikel

Vid 1.30-tiden larmades polis till Märsta sedan man hört skottljud rapporterar Aftonbladet. Men man ville dock lägga ner ärendet eftersom man varken hittade tomhylsor eller någon skadad. Dock följde man efter en bil som setts i anslutning till platsen, men jakten blev resultatlös. Kort därpå hittades en död person enligt tidningen och man utreder nu mord.

Den döde ska ha hittats i ett skogsområde nära platsen där smällarna hördes enligt Expressen.
– Vi vet inte säkert om händelserna har något samband, säger Fredrik Andersson, vakthavande befäl vid polisen, till tidningen.

Ett vittne som hörde skotten och larmade polis berättar för märsta.nuom att det hördes 6-7 skott, därefter två skott till. Polisen har spärrat av ett område väster om Märsta i en skog.

Under morgonen bekräftar Polisen att man påträffat den avlidne kort efter att man skulle utreda skottljuden. märsta.nu är på plats och ett omfattande skogsområde på flera tusen kvadratmeter är avspärrat. Polisens tekniker genomför sin undersökning av platsen. Den avlidne verkar dock ha hittats på vägen.

Anhöriga har inte underrättats enligt polisen eftersom man arbetar med att identifiera personen. Det är oklart om den personbil polisen följde efter under natten kan kopplas till händelsen. Polisen slutade följa efter i samband med att bilen åkte ut på E4:an.

Uppdaterad 7.39

ridskola2020_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

centrum_helsida2020
sigtunastad_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

dackskiftarna_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
vardcentral_helsida
2020_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh