moderater_pan_sommar
Foto: Daniel Iskandar

Mord utreds efter skottlossning

Polis utreder mord sedan en person har hittats död efter larm om smällar i Märsta: - Det hördes 6-7 skott, säger en uppgiftslämnare till märsta.nu

Vid 1.30-tiden larmades polis till Märsta sedan man hört skottljud rapporterar Aftonbladet. Men man ville dock lägga ner ärendet eftersom man varken hittade tomhylsor eller någon skadad. Dock följde man efter en bil som setts i anslutning till platsen, men jakten blev resultatlös. Kort därpå hittades en död person enligt tidningen och man utreder nu mord.

Den döde ska ha hittats i ett skogsområde nära platsen där smällarna hördes enligt Expressen.
– Vi vet inte säkert om händelserna har något samband, säger Fredrik Andersson, vakthavande befäl vid polisen, till tidningen.

Ett vittne som hörde skotten och larmade polis berättar för märsta.nuom att det hördes 6-7 skott, därefter två skott till. Polisen har spärrat av ett område väster om Märsta i en skog.

Under morgonen bekräftar Polisen att man påträffat den avlidne kort efter att man skulle utreda skottljuden. märsta.nu är på plats och ett omfattande skogsområde på flera tusen kvadratmeter är avspärrat. Polisens tekniker genomför sin undersökning av platsen. Den avlidne verkar dock ha hittats på vägen.

Anhöriga har inte underrättats enligt polisen eftersom man arbetar med att identifiera personen. Det är oklart om den personbil polisen följde efter under natten kan kopplas till händelsen. Polisen slutade följa efter i samband med att bilen åkte ut på E4:an.

Uppdaterad 7.39

helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
kso_helsida
defacto_helsida

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sfs_out
connys
moderat_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
kso-duell_out
nrh