center_pan21
Genrebild.Foto: Jamshid Jamshidi/arkiv

Misstänkt skottlossning i Valsta

Polisen har larmats om en misstänkt skottlossning i Valsta. Helikoptern och flera patruller söker i området.

Enligt polisen ringde flera personer in till ledningscentralen strax efter klockan 23 och uppgav att man hört skott avlossas i Valsta.
En insats med polishelikoptern och flera patruller har inletts. Vid 00.30-tiden hade enheterna varken hittat en brottsplats eller någon skadad person.

bostad_helsida
eldsjal-helsida
defacto_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

connys_helsida
centrum_helsida2020
helsida_var2021
andersojag

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
nrh
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
eldsjal-outsider