eldsjal2024_pan
Stort pådrag utanför Sky CityFoto: Jamshid Jamshidi
Bombteknikerna är på väg att lämna platsenFoto: Jamshid Jamshidi
Mediauppbådet Foto: Jamshid Jamshidi
Föremålet innehöll inget farligt och avspärrningarna hävdes klockan 11.20Foto: Jamshid Jamshidi

Misstänkt farligt föremål på Sky City

Sky City har spärrats av sedan man hittat ett misstänkt farligt föremål: - Polisen håller på att undersöka föremålet nu, säger Henrik Kelfve på Swedavias pressjour till Aftonbladet.

centrum_artikel_host

Klockan 9.45 rapporterade Aftonbladet om att det finns ett misstänkt farligt föremål i Sky City. Polisen har spärrat av Sky City och utrymt den på resenärer. Bombtekniker ska vara på plats för att undersöka. Larmet kom in klockan 9.11. Enligt uppgift till tidningen ska det vara en femliters färgburk som tejpats undangömt. Flygtrafiken ska inte vara påverkad. De som bor på hotellen på Sky City har uppmanats att inte gå ut utan får gå till flyget via en nödutgång
– Stämningen är lugn här. Förut var folk lite oroliga över att de inte skulle hinna med sina flyg, men nu verkar det lösa sig, säger resenärern Martin Peterson till Aftonbladet.

Klockan 11.21 meddelar Polisen på sin hemsida att man undersökt föremålet och konstaterat att det är ofarligt. Avspärrningarna har hävts och polisens bombtekniker lämnar i skrivande stund Arlanda.

Uppdaterad klockan 11.30

 

 

pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
pantamera_out
storemore_out
connys