defacto_pan2020
Stort pådrag utanför Sky CityFoto: Jamshid Jamshidi
Bombteknikerna är på väg att lämna platsenFoto: Jamshid Jamshidi
Mediauppbådet Foto: Jamshid Jamshidi
Föremålet innehöll inget farligt och avspärrningarna hävdes klockan 11.20Foto: Jamshid Jamshidi

Misstänkt farligt föremål på Sky City

Sky City har spärrats av sedan man hittat ett misstänkt farligt föremål: - Polisen håller på att undersöka föremålet nu, säger Henrik Kelfve på Swedavias pressjour till Aftonbladet.

centrum_artikel

Klockan 9.45 rapporterade Aftonbladet om att det finns ett misstänkt farligt föremål i Sky City. Polisen har spärrat av Sky City och utrymt den på resenärer. Bombtekniker ska vara på plats för att undersöka. Larmet kom in klockan 9.11. Enligt uppgift till tidningen ska det vara en femliters färgburk som tejpats undangömt. Flygtrafiken ska inte vara påverkad. De som bor på hotellen på Sky City har uppmanats att inte gå ut utan får gå till flyget via en nödutgång
– Stämningen är lugn här. Förut var folk lite oroliga över att de inte skulle hinna med sina flyg, men nu verkar det lösa sig, säger resenärern Martin Peterson till Aftonbladet.

Klockan 11.21 meddelar Polisen på sin hemsida att man undersökt föremålet och konstaterat att det är ofarligt. Avspärrningarna har hävts och polisens bombtekniker lämnar i skrivande stund Arlanda.

Uppdaterad klockan 11.30

 

 

speedy_vinter_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

2020_helsida
connys_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
dackskiftarna_helsida
sigtunastad_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
speedy_vinter2020_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider