bovard_sh
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Misslyckat kuppförsök i Rosersberg

Väktare ska tidigt i morse ha avbrutit ett kuppförsök med en hjullastare mot ett lager i Rosersberg: - Någon hade sett hjullastaren köra utan lysen på och sen var den övergiven längs vägkanten, säger Per Fahlström vid Polisens ledingscentral.

rosta_sigtuna2

Vid 4-tiden försökte någon forcera en grind till ett lager i Rosersberg men de upptäcktes av väktare och avbröt försöket, enligt uppgift till märsta.nu lämnade de platsen i en bil. Enligt polisen ringde någon in om att hjullastaren körde utan lysen på och sen var den övergiven. Det är inte klart vad den skulle användas till uppger Per Fahlström, presstalesperson vid Polisens ledningscentral. En tekniskt undersökning av hjullastaren ska dock genomföras då den är konstaterad stulen. Brottsrubriceringen är ännu inte klar.

Uppdaterad kl. 7.45

happyhomes_2019
oppning_helsida
ica_valsta_choklad
colorama_april2
moderaternamaj
mp_eu

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

nationaldag_helsida
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

varfest_helsida
rosta_sigtuna2

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

mp_eu_outsider
oppning_outsider
nationaldag_out
sh_oppet
defacto_outsider
sh_bovard_out
bonava_maj_outsider
fme_outsider
colorama_april
connys
nrh
rosta_sigtuna
v_eu
sap_outsider_eu
ridskola2019_outsider
moderaterna_maj_outsider