moderat_jul_nyar
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Misslyckat kuppförsök i Rosersberg

Väktare ska tidigt i morse ha avbrutit ett kuppförsök med en hjullastare mot ett lager i Rosersberg: - Någon hade sett hjullastaren köra utan lysen på och sen var den övergiven längs vägkanten, säger Per Fahlström vid Polisens ledingscentral.

Vid 4-tiden försökte någon forcera en grind till ett lager i Rosersberg men de upptäcktes av väktare och avbröt försöket, enligt uppgift till märsta.nu lämnade de platsen i en bil. Enligt polisen ringde någon in om att hjullastaren körde utan lysen på och sen var den övergiven. Det är inte klart vad den skulle användas till uppger Per Fahlström, presstalesperson vid Polisens ledningscentral. En tekniskt undersökning av hjullastaren ska dock genomföras då den är konstaterad stulen. Brottsrubriceringen är ännu inte klar.

Uppdaterad kl. 7.45

defacto_helsida
teatergrillen_helsida
happyhomes_2019
centrum_helsida2020
connys_helsida

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

Domen: Blöjor ska ingå i maxtaxan

Nyheter Efter en dom som ger föräldrar rätt att kräva förskolor på blöjor så uppmanar Sveriges kommuner och regioner sina medlemmar, alltså kommunerna, att fortsätta be föräldrar att ta med sig blöjor.

connys
teatergrillen_outsider
nrh