defacto_skor
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Misshandel på skola – Elev fick kaffekopp i huvudet

En misshandel på en skola i kommunen inträffade under dagen: - En elev fick en kaffekopp i huvudet och blödde, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

banner_artikel

Det var ett tumultartat bråk på en skola vid lunchtid på tisdagen. Två 17-åringar hamnade i bråk varpå en av dessa fick en kaffekopp i huvudet och började blöda, den andra eleven sprang därefter från skolan men ska vara identifierad. Enligt uppgift till märsta.nu fick den skadade eleven föras med ambulans till sjukhus men den uppgiften har polisen ännu inte kunnat bekräfta. En anmälan om misshandel har upprättats:
– Det är oklart varför de har bråkat men det ska vara avklarat nu, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

nationaldag_sigtunakommun

Var sparsam med vattnet

Nyheter Vattenverken får nu jobba för högtryck för att leverera rent vatten i vörmeböljan. Sigtuna kommun uppmanar invånare att använda vattnet sparsamt.

vuxenutbildning2
dackia_2018
februari
premiar_sportfiske
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

objekt3
outsider_moderat
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
Norra Redovisningshuset
connys
objekt2
standard_ridskola
barnnplattan
vuxentutbildning
oppning_sportfiske2
veterankraft_standard
objekt4
nfc_vinter
val2018
standard_start