sportlov_centrum
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Misshandel på skola – Elev fick kaffekopp i huvudet

En misshandel på en skola i kommunen inträffade under dagen: - En elev fick en kaffekopp i huvudet och blödde, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

sportlov_centrum

Det var ett tumultartat bråk på en skola vid lunchtid på tisdagen. Två 17-åringar hamnade i bråk varpå en av dessa fick en kaffekopp i huvudet och började blöda, den andra eleven sprang därefter från skolan men ska vara identifierad. Enligt uppgift till märsta.nu fick den skadade eleven föras med ambulans till sjukhus men den uppgiften har polisen ännu inte kunnat bekräfta. En anmälan om misshandel har upprättats:
– Det är oklart varför de har bråkat men det ska vara avklarat nu, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

ridskola_2019_helsida
sportlov2019
EXTRA

Beslut: Kommunen kan vräka nyanlända

Nyheter Kammarrätten ger Lidingö rätt om att de får vräka nyanlända efter två år, det öppnar upp även för Sigtuna kommun som haft ett antal uppmärksammade fall det senaste året.

sangensemble
connys

Flest städare och busschaufförer bor i kommunen

Nyheter Fackförbundet LO har tagit fram en rapport som visar vilka yrkesgrupper det finns mest av i en kommun: - Stockholms län är ett väldigt delat län. Människor med vårdbiträdelöner har inte råd att bo i kommuner som Danderyd. Det finns en tydlig koppling att kommuner med många högavlönade har få hyresrätter, säger Marika Lindgren Åsbrink, författare av rapporten hos LO.

sigtunavatten_standard
korpen_jan-feb
defacto_helsida
icavalsta_semlor

Läsare: Rökare ta hand om ert skräp

Nyheter En läsare kontaktade märsta.nu med bild från Märsta station där det ligger massor med fimpar: - Till alla rökare: städa upp er egen skit ni slänger runt omkring er.

happyhomes_2019
extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider