banner_moderaterna
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Misshandel på skola – Elev fick kaffekopp i huvudet

En misshandel på en skola i kommunen inträffade under dagen: - En elev fick en kaffekopp i huvudet och blödde, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

banner_moderaterna_artikel

Det var ett tumultartat bråk på en skola vid lunchtid på tisdagen. Två 17-åringar hamnade i bråk varpå en av dessa fick en kaffekopp i huvudet och började blöda, den andra eleven sprang därefter från skolan men ska vara identifierad. Enligt uppgift till märsta.nu fick den skadade eleven föras med ambulans till sjukhus men den uppgiften har polisen ännu inte kunnat bekräfta. En anmälan om misshandel har upprättats:
– Det är oklart varför de har bråkat men det ska vara avklarat nu, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

SigtunaHem ger 16-åringar plats i bostadskön

Bostad SigtunaHem lanserar bostadskö för 16-åringar: - Att göra det lättare för unga vuxna att hitta en väg in på bostadsmarknaden är också ett sätt för oss att bidra till en positiv utveckling, så att Sigtuna kommun kan fortsätta att växa, säger VD Göran Langer.

sap_valet2018
EXTRA

Knivrån på Södergatan

Blåljus En person knivrånades strax efter klockan 18 på Södergatan och gärningsmannen försvann mot Sätunaparken: - Ingen är fysiskt skadad, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

marstakalaset
banner_center_helsida_tva
EXTRA

Inbrott i butik på Norrbacka

Blåljus Handlaren på Norrbacka hade inbrott vid 23-tiden på onsdagskvällen: - Det är minst fyra personer inblandade, säger Kjell Lindgren vid Polisens ledningscentral.

steningeslottsommar

uppdaterad Försvunnen person hittad

Blåljus En äldre person försvann från Hemskogen under onsdagen men återfanns under torsdag morgon: - Brukaren var omtöcknad men välbehållen, svarade på tilltal och hade ok kroppstemperatur. För säkerhets skull har hon skickats på observation till Danderyds sjukhus, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig på Sigtuna kommun

happy_homes_juli
gotenehus
valet2018

klart: Möts i valduell

Politik Under onsdagsmorgonen blev det klart med att KSO-kandidaterna Olov Holst (M) och Marie Axelsson (S) möts i en livesänd och publik debatt på tisdag.

theweek_2018
centerpartiet_helsida_ett

Inbrott i pizzeria

Blåljus Ett inbrott anmäldes under natten i en pizzeria: - Någon sprang iväg bärandes på något, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

valet2018

Kritik mot (S)-utspelet om fördubblade badpriser

Politik Socialdemokraternas förstanamn och oppositionsrådet Marie Axelsson påstår i en valfilm att Moderaterna avser fördubbla priserna på Midgårdsbadet: - Det är ren lögn, dundrar moderaternas Olov Holst.

Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
sd_val2018
sfs_outsider
skanela_standard
objekt4
objekt3