defacto_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Misshandel på skola – Elev fick kaffekopp i huvudet

En misshandel på en skola i kommunen inträffade under dagen: - En elev fick en kaffekopp i huvudet och blödde, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

Det var ett tumultartat bråk på en skola vid lunchtid på tisdagen. Två 17-åringar hamnade i bråk varpå en av dessa fick en kaffekopp i huvudet och började blöda, den andra eleven sprang därefter från skolan men ska vara identifierad. Enligt uppgift till märsta.nu fick den skadade eleven föras med ambulans till sjukhus men den uppgiften har polisen ännu inte kunnat bekräfta. En anmälan om misshandel har upprättats:
– Det är oklart varför de har bråkat men det ska vara avklarat nu, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

defacto_host2018
centrumbanner
EXTRA

Man attackerade bank

Blåljus En man ska ha kastat sten mot Nordeas fönster under förmiddagen: -Vi har signalement men ingen är gripen, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Krock i Arlandastad

Blåljus Tre fordon krockade på Bristagatan under förmiddagen: - Alla tre har bärgats och det är klart förbi platsen, sa Mats Eriksson vid Polisen till märsta.nu.

EXTRA

Stökig kväll i Valsta

Blåljus Det var stökigt i Valsta under söndagskvällen. Ordningsvakter fick sin bilruta krossad och en person rånades på sin jacka.

valet2018

(S)-toppen avgår för att ta över Revisorsnämnden

Politik Socialdemokraternas andranamn i höstens val, Steffen Oxenvad, lämnar sitt uppdrag i fullmäktige för att istället ta över som ordförande i revisionen: - Kommunrevisionen är en av kommunens viktigaste demokratiska kontrollinstanser och posten som ordförande är enda ordförandeposten som tillfaller oppositionen, skriver Steffen i mail i märsta.nu

valet2018

Nya kommunledningen på plats

Politik I samband med kommunfullmäktige på torsdagen så valdes en ny kommunstyrelse: - Tillsammans med kommunledningsgänget i Alliansgruppen Lars Björling (SfS), Gill Brodin (C), Pernilla Bergqvist (L), Karsten Bjärbo (KD) och Mats Weibull (M, vice ordförande i kommunstyrelsen) kommer jag i egenskap av kommunstyrelsens ordförande leda arbetet för att göra Sigtuna till en av landets bästa och tryggaste kommuner att bo och verka i, kommenterar Olov Holst (M)

EXTRA

Axelsson hoppar in i Riksdagen

Politik Marie Axelsson som var riksdagskandidat i höstens val har nu fått kallas in för att tjänstgöra som ersättare en tid: - Jag är jätteglad över att få den här chansen, säger Marie till märsta.nu

sbrf_sep
outsider
sportfiske_banner
nrh_sigtuna
objekt4
objekt2
objekt3
connys
sigtunavatten_standard
komvuxq3_4