centrum_panorama_hostshopping

Miljöpartiet till attack mot Moderaterna

Miljöpartiet i Sigtuna kommun var i likhet med alla andra partier besvikna på att Märsta station inte fick medel av regeringen men samtidigt anser man att koalitionspartnern moderaternas attack inte var befogad.

Moderaterna gick till hård attack mot både Socialdemokraterna och Miljöpartiet lokalt och nationellt efter att regeringen plockat bort pengarna som Trafikverket föreslagit för en upprustning av Märsta station. Miljöpartiet anser att Moderaternas agerande var märklig:
– Alla partier i Sigtuna kommun har drivit på för en satsning på Märsta station. Hela regnbågskoalitionen är enade i sin frustration över att den nya stationslösningen skjuts upp. Alla kommunens partier, oavsett färg, har drivit på för det här i 35 år och kommer fortsätta med det, skriver Miljöpartiet i ett pressmeddelande.

Borde gått ut tillsammans
Man anser att det inte finns anledning för Olov Holst (M) att markera mot Miljöpartiet som han gjorde i en fråga som man är överens om:
– Det hade varit mer klädsamt att gå ut tillsammans i den koalition moderaterna är en del av och där vi hade kunnat vara mer nyanserade och inte hävdat osanningar som att bostäder i centrala Märsta står och faller med utbyggnaden av Märsta station, står det i pressmeddelandet

pantamera_avc_helsida
eu-valet

Pinbackshallen ny plats för förtidsröstningen

Politik Inför det kommande valet till Europaparlamentet den 9 juni introducerar Sigtuna kommun nya möjligheter för förtidsröstning. Från och med den 22 maj kommer väljare att kunna förtidsrösta i Pinbackshallen, vilket är en nyhet för i år.

centrum_host_helsida
sd_pask_helsida
storemore_helsida
steningekompani_helsida
EXTRA

Utreds för mord – Häktas för narkotikabrott

Nyheter Polisen utreder ett misstänkt mordfall efter att det kommit uppgifter om att ett spädbarn försvunnit i Märsta. Under en undersökning av de misstänktas bostad upptäcktes en betydande mängd narkotika. En man har häktats för grovt narkotikabrott medan en kvinna har frisläppts.

connys_helsida

Höjt pris på tilläggsavgift

Notiser SL höjer tilläggsavgiften till 1 850 kronor från och med den 2 april. Detta beslutades av Trafiknämnden i november förra året med syftet att minska fuskåkandet och öka intäkterna för kollektivtrafiken.

brobygget_pask

Påsken högrisk för trafikolyckor

Nyheter Påsken är en av årets största högtider, men tyvärr är den också en högriskhelg för rattfylla. Vägarna 263 och E4 är två av vägarna som är intensiva under påskhelgen.

Grus- och sandupptagning inleds från 1 april

Nyheter Varje vår, när vinterns frost börjar släppa sitt grepp, inleds arbetet med sandupptagning i Sigtuna kommun. Enligt kommunens rutiner planeras sandupptagningen att börja tidigast den 1 april, men tidpunkten kan variera beroende på väderförhållandena.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

outsider_aldreomsorg
connys
storemore_out
brobygget_pask_outsider
sd_pask_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out